Със сигурност знаете какво е Skype и сте го използвали. Skype е най-популярната програма за гласова комуникация в Интернет. Приложението поддържа както настолни персонални компютри, така и мобилни устройства.


Skype се отличава със своя прост интерфейс между другите клиенти за гласова комуникация. Няма нужда да се свързвате с никакви сървъри, въведете пароли - просто създайте профил, добавете приятели в контактите и ги извикайте. Нека разгледаме всяка възможност за тази отлична програма отделно.

Обадете се на вашите приятели

Лесно можете да се свържете с приятелите и роднините си където и да са. Достатъчно е да добавите желания контакт и да натиснете бутона за повикване.

Обадете се на приятел в Skype

Приложението ви позволява да регулирате силата на звука на събеседника и вашия микрофон. Същевременно има възможност за автоматично регулиране на силата на звука, което премахва резките промени в звука.

Съберете гласова конференция

Ще можете да говорите не само на един, но и да съберете група хора (конференция) и да проведете едновременно дискусии с много събеседници.

Конференция в Skype

В този случай можете гъвкаво да зададете правилата за присъединяване към конференцията: можете просто да хвърлите приятелите си в разговор или да направите публична конференция - тогава можете да отидете при нея, като кликнете върху връзката. Можете също да зададете разрешения на потребители на конференцията.

Текстов чат

Приложението в допълнение към аудио комуникацията поддържа и комуникацията в текстова форма. Можете да споделяте връзки, изображения и т.н. Преглед на изображенията (малко копие) ще се показва незабавно в чата.

Текстов чат в Skype

видеоконферентна връзка

Skype ви позволява да комуникирате чрез видео. Просто свържете уеб камерата - и изображението от него ще бъде излъчено на други потребители на програмата, с която комуникирате.

Видеоконференция в Skype

Прехвърляне на файлове

Програмата може да се използва като малък споделен файл. Просто изтеглете файла в прозореца на чата и той ще бъде прехвърлен на други потребители.

Прехвърляне на файлове в Skype

Поддръжка за приложения на трети страни

Skype ви позволява да свързвате плъгини, които увеличават удобството на комуникацията и разширяват възможностите на приложението. Например, можете да използвате програма като Clownfish, за да промените гласа си в реално време.

Променете гласа в Skype чрез Clownfish

Goodies

- приятен и разбираем с един поглед интерфейс;
- отлично качество на комуникацията;
- голям брой допълнителни функции;
- заявката е преведена на руски език;
- Безплатно.

минуси

- Някои от другите клиенти за гласова комуникация имат редица удобни функции, които не са в Skype.

Ако искате да общувате лесно и просто с глас през мрежата, Skype е ваш избор. Минималното усилие и максималното удоволствие от комуникацията ви са гарантирани.

Изтеглете Skype безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт