Следенето на здравето в нашето време е просто. За това има всички условия в болниците и много хора са дори вкъщи. Но технологията не стои неподвижна и хората започнаха да използват интелигентни часовници.

Голяма гама от различни интелигентни часовници Ви позволява да изберете притурката, която ще бъде оборудвана с всички необходими функции. И този избор е достатъчно лесен, защото добре познатите модели са широко известни. Но какво да направя с приложението, което трябва да инсталирате на вашия смартфон? Тук трябва да разберете повече.

Android Wear от Google

Струва си да започнете с доста популярно приложение, разработено от Google. Той ви позволява не само да прикачите часовника към телефона, но и да преживявате различни фитнес програми, да настроите собствени тренировъчни режими и много други. Потребителят може също да следи честотата на пулса си и да разбере колко е преминал през деня. Последният индикатор се измерва на стъпки и в метри. За тези, които се занимават със спорт между бизнеса, има актуални котировки, които също се показват директно върху набора.

Smart Wear Android Wear

Изтеглете Android Wear от Google

Android Wear

Приложение, което може да бъде объркано с предишното, но все пак има разлика между двете. С всички функции, включени в програмата от Google, можете да добавите възможността да инсталирате игри, превъртаща линия със съответни новини, уникални набори и отличен дизайн. Високата скорост на приложението няма да ви оставя безразлична, защото спортистите винаги трябва да получават най-актуалните данни. Заслужава да се отбележи, че Android Wear е напълно безплатна и няма реклами.

Smart Wear Android Wear

Изтеглете Android Wear

BTNotification

Това приложение се различава от другите, тъй като употребата му е насочена не към спортисти или хора със здравословни проблеми, а към тези, които са твърде мързеливи, за да извадят телефона от джоба си. С други думи, след синхронизиране с устройството всички функции на смартфона могат да се извършват от интелигентен часовник. Направете обаждане? Това е лесно. Изпращане на текстово съобщение до приятел или колега? Няма проблем. Всички същите новини, време, дори дистанционно управление на камерата по телефона. Всичко е лесно, лесно и бързо. Необходимо е да се опитаме само.

BTNotification

Изтегли BTNotification

Onetouch Move

Всички функции, изброени в горепосочените приложения, са уместни само за времето, когато човек е активен. И повечето от тях и изобщо разкриват потенциала си само по време на интензивно обучение или джогинг. Onetouch Move е напълно различна технология. Не, такива интелигентни часовници работят във всички горепосочени случаи, но те имат една функция - анализатор на сън. Вероятно всеки е съгласен, че това е много важна част от ежедневието, тъй като всички признаци на тялото трябва да се наблюдават и през нощта.

Onetouch Move

Изтегляне на Onetouch Move

Mediatek SmartDevice

Напълно персонализирано приложение, което не е широко известно на широка аудитория от потребители. Функционалността обаче не е по-лоша от дори добре познатите програми. Потребителите отбелязват, че Mediatek SmartDevice може да свързва някои устройства, които дори не са разпознати от други приложения.

Mediatek SmartDevice

Изтеглете Mediatek SmartDevice

Smart Connect

Програма, разработена от Sony. Характеристиката му е гъвкавост, защото с негова помощ потребителят може да свързва не само интелигентни часовници, но и същите слушалки. Програмата ще бъде много полезна за начинаещи, тъй като тя самостоятелно определя кое устройство е свързано и намира действителните приложения в официалния магазин. Вие дори не трябва да търсите нещо за обучение, защото всички налични опции ще бъдат предложени след първото стартиране.

Smart Connect

Изтеглете Smart Connect

Huawei Wear

Както подсказва името, това приложение е предназначено специално за смартфоните на Huawei. Въпреки това, без отличителни качества, създателите просто не можеха да направят това. Алармата е доста интересна. Часовникът ще може да уведоми, че някой е взел и отнема телефона. Можете също да създадете постоянен обмен на данни с компанията, за да събирате статистически данни и да направите подробни заключения.

Huawei Wear

Изтеглете Huawei Wear

Очевидно броят на тези приложения е огромен. Трябва само да изберете какво е подходящо за устройството и личните му цели.