Ерата на хартиените поздрави постепенно се изтласква от живота ни и идват различни електронни поздравления, които ги заместват. В тази статия ви препоръчваме да се запознаете с кратък списък от програми, с които можете лесно да създавате и изпращате поздравителна картичка.

SP-Card

Този представител е разработен от едно лице за нетърговски цели и следователно е налице за изтегляне на официалния сайт безплатно. Основната идея на SP-Card е анимирани поздравления, които се показват на работния плот. Потребителят предварително създава картина в редактора и го запазва във формат EXE, след което трябва да бъде изпратена само на получателя. Той ще стартира файла и ще види как се появяват неговите поздравления на работния му плот.

Откриване на проекта SP-Card

Програмата не изисква практически знания или умения, лесна за учене и има само няколко функции и инструменти, благодарение на което на компютъра почти няма място и не зарежда системата по време на работа, а проектите се записват за секунди.

Изтеглете SP-Card

Пощенска картичка съветник

Името на представителя говори сам по себе си - софтуерът е подходящ само за създаване на поздравителни изображения с текст. Разработчиците се опитаха да добавят много шаблони и да предоставят на потребителите подробна настройка на всеки параметър, така че поздравленията да излезе точно както го представляват.

Преглед и страници

"Пощенска картичка Wizard" подкрепя работата със сложни проекти, което се потвърждава от подкрепата на неограничен брой слоеве. Освен това ви съветваме да обърнете внимание на подготовката на текстовете на поздравленията. Повече надписи можете да намерите на официалния уебсайт на програмата.

Изтегляне на Пощенска картичка Wizard

Фотокарти

Попълнете този списък с фотокарти - най-сложното и многофункционално приложение за създаване на пощенски картички. Има голям брой образувания на изображения, рамки от текстури, но това не е всичко. След качването на снимката, потребителят може да добавя ефекти и филтри, които могат да променят изображението, което не е разпознато.

По подразбиране поздравленията се поставят на различни теми под формата на стихотворения, а след закупуването на пълната версия на тях, ще бъдат добавени още няколко дузини. Има руски език, а пробната версия е неограничена и ще ви даде шанс да разгледате напълно функционалността на фотокартите.

Изтегляне на карти за снимки

По този начин нашият анализ завършва, може би някои потребители знаят други представители. Опитахме се да обърнем внимание на програми, които са подходящи само за създаване на пощенски картички.