Без интернет е трудно да си представим живота на съвременния човек. Сега практически всичко, което преди беше налице само в реалния живот, е осъществимо в мрежата. За повечето дейности в интернет, например, изтегляне на файлове или гледане на филми, се нуждаете от високоскоростна връзка. С помощта на софтуера SpeedConnect Internet Accelerator можете да увеличите скоростта на интернет.

SpeedConnect Internet Accelerator е набор от инструменти за проследяване и увеличаване на скоростта на интернет връзка. Програмата има три основни режима на работа, които ще обсъдим в тази статия.

опции

Всички негови функции са достъпни в този прозорец на програмата, но можете допълнително да включите или изключите определени параметри. Например включете предупредителния сигнал, когато се достигне определен праг на скоростта, което ще ви помогне да наблюдавате още по-добре качеството на работата си в мрежата. Този прозорец на програмата е основният, въпреки че не се отваря, когато е включен.

Опции за бърз достъп до интернет ускорител

тестване

В този режим на програмата можете да тествате интернет за скорост и отговор. След преминаване на теста, софтуерът ще покаже резултатите си, в които можете да видите максималната и средната скорост на вашата мрежа. Тестовете се извършват чрез изпращане на файл на сървъра на програмата. Размерът на файла също е посочен в информацията след тестването.

Тестване в Speed ​​Connect Интернет ускорител

Преглед на историята

Ако често тествате връзката си, трябва да знаете как се променя скоростта й. Въпреки това, за по-голямо удобство, разработчиците добавиха тестова история, в която можете да видите резултатите за всичките си тестове за определено време. Това ще бъде много полезно, ако например сте преминали към нова тарифа от доставчика и искате да проследите колко са се променили индикаторите за скоростта на интернет.

История в Speed ​​Connect Интернет ускорител

мониторинг

Това е вторият софтуерен режим, който ви позволява постоянно да наблюдавате скоростта на връзката. В долния десен ъгъл на екрана винаги ще се показва малък прозорец на програмата, показващ скоростта, с която се развива интернет в момента. Този прозорец може да бъде скрит, ако желаете, и след това отново да се покаже. Освен това софтуерът показва броя изпратени и получени данни от момента, в който мониторингът е активиран.

Мониторинг в Speed ​​Connect Интернет ускорител

Увеличете скоростта

При третия режим можете леко да увеличите скоростта на мрежата, като оптимизирате някои параметри. Разбира се, програмата осигурява както автоматично ускоряване, така и подобрение след малкото ви ощипване, ако сте запознати с това, което трябва да се промени.

Увеличаване на скоростта в Speed ​​Connect Интернет ускорител

настройки

Както споменахме по-горе, можете да изберете кои параметри да се оптимизират за увеличаване на скоростта на интернет. Тук обаче има допълнителни настройки, които също ще повлияят на ефективността на мрежата. Има и допълнителни настройки, но те са достъпни само в платената версия.

Настройки в Speed ​​Connect Интернет ускорител

достойнство

  • Постоянен мониторинг;
  • Безплатно разпространение;
  • Тестова история.

недостатъци

  • Няма руски език;
  • Няма достъп до допълнителни настройки в безплатната версия.

Програмата е сравнително добър набор от инструменти, с които е удобно да се наблюдава скоростта и качеството на мрежата. В допълнение към прост мониторинг, можете наистина да ускорите интернет, което ще доведе до подобряване на качеството на използването му. В този софтуер има платена версия и ако нямате достатъчно скорост дори след оптимизиране, можете да опитате да я закупите.

Свали SpeedConnect Internet Accelerator безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт