Safer-Networking Ltd уважава желанието на Microsoft да получи обратна връзка от потребителите на Windows 10, но в същото време вярва, че изборът на конкретна информация, която ще бъде изпратена на създателя на операционната система, трябва да се извършва изключително от собствениците на компютри. Ето защо бе въведена програмата Spybot Anti-Beacon за Windows 10, която ви позволява частично да ограничите или напълно да предотвратите възможността на лица от Microsoft да получат информация за системата, инсталиран софтуер, свързани устройства и т.н.

Използването на инструмента Spybot Anti-Beacon за Windows 10 ви позволява да забраните компонентите на OS, предназначени да събират и прехвърлят различни нежелани данни на разработчика с едно кликване върху мишката, което със сигурност е много удобно и надеждно едновременно.

телеметрия

Основната цел на програмата е Spybot Anti-Biken за Windows 10 - деактивиране на телеметрията, т.е. прехвърляне на данни за състоянието на хардуерно-софтуерните компоненти на компютъра, потребителска активност, инсталиран софтуер, свързани устройства. Ако е необходимо, компонентите на операционната система, които събират и пренасят информация, могат да бъдат деактивирани веднага след стартирането на приложението, като се натисне само един бутон.

Spybot Anti-Beacon for Windows 10 изключва телеметрията с едно щракване с мишката

настройки

Опитните потребители могат да определят конкретни модули и компоненти на операционната система, като използват функционалността на програмата в режим на настройки.

Spybot Anti-Beacon за Windows 10 режим на настройки

Контролируемост на процесите

За да контролирате напълно потребителя по време на текущите операции, разработчиците на Spybot Anti-Beacon за Windows 10 предоставиха разширено описание на всяка опция. Това означава, че потребителят в процеса на избор на модули за деактивиране вижда параметрите на кой компонент на системата, услугата, задачата или ключът на системния регистър ще бъде променен.

Spybot Anti-Beacon for Windows 10 описание на функциите

Допълнителни опции

В допълнение към телеметрията, Spybot Anti-Biken за Windows 10 ви позволява да забраните други функции на операционната система, които засягат възможността за събиране и прехвърляне на поверителна информация на сървърите на Microsoft. Тези OS модули са поставени на отделен раздел в разглежданото приложение - "Незадължително" .

Spybot Anti-Beacon за Windows 10 Допълнителни опции

Сред инвалидите са компонентите на такива интегрирани приложения и услуги в операционната система:

 • Търсене в мрежата;
 • Spybot Anti-Beacon за Windows 10 Променете търсенето на групови правила

 • Гласов помощник Cortana;
 • Spybot Anti-Beacon for Windows 10 Промяна на правилата на политиката на Curtan

 • Cloud услуга OneDrive;
 • Spybot Anti-Beacon за Windows 10 забрани сянка през Cloud OneDrive

 • Системен регистър (възможността дистанционно да променя стойностите е блокирана);

Spybot Anti-Beacon за Windows 10 блокира промените в отдалечения регистър

Между другото, можете да използвате инструмента, за да забраните възможността за предаване на телеметрични данни от офисни пакети на Microsoft.

Spybot Anti-Beacon за Windows 10, което деактивира телеметрията на Microsoft Office

Обратимост на действията

Много е лесно да активирате програмните функции, но може да има нужда да се върнат индивидуалните параметри в първоначалните им състояния. За такива случаи Spybot Anti-Beacon за Windows 10 предоставя възможност за връщане на промените в системата.

Spybot Anti-Beacon for Windows 10 анулиране на промените

достойнство

 • Лесна употреба;
 • Скоростта на работа;
 • Обратимост на операциите;
 • Наличието на преносима версия.

недостатъци

 • Липса на руски интерфейс;
 • Предлагат се функции за деактивиране само на основните модули, използвани от Microsoft за наблюдение на системата.

Използването на Spybot Anti-Biken за Windows 10 ви позволява бързо и ефективно да изключите основните канали за съобщаване на информация за това какво се случва в операционната система на сървърите на Microsoft, което повишава нивото на поверителност на потребителите. Инструментът е много лесен за използване, така че приложението може да се препоръча, включително за начинаещи.

Свалете Spybot Anti-Beacon for Windows 10 безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт