Печатът предлага на потребителите набор от функции за създаване на оформления за печат. В бъдеще те могат да бъдат изпратени за преразглеждане или използвани в текстови документи - за това е отговорна специална функция. Нека да разгледаме по-подробно характеристиките на тази програма.

Създайте и редактирайте

С това си струва да започнете да създавате печати. Тук можете да настроите цвета, местоположението и разположението. Подробно редактиране на всеки параметър ще ви помогне да създадете уникален и красив печат, подходящ дори за нестандартни устройства. Имайте предвид, че чрез задаване на висока разделителна способност ще получите по-подробна картина. Веднага от този прозорец проектът може да отиде за печат.

Създаване и редактиране на печат

форма

В програмата са вградени няколко формата, но някои от тях не са необходими за повечето печати, но изборът не може да се радва. В същия прозорец се избира радиусът, размерът в милиметри и рамката е подробна, включително неговия формат, цвят и размери. Можете да качите собствената си снимка и да я персонализирате, ако е необходимо.

Избиране на формуляра за печат

център

Шрифтът и изображението в центъра за печат се създават и конфигурират в този прозорец. Можете да качите свой собствен чертеж в центъра, но трябва да следите правилния му дисплей в случай на преоразмеряване. След като настроите разположението и цвета си. Същите манипулации се извършват и с текста.

Настройване на центъра за печат на печатите

Добавяне на редове

В горната и долната част могат да се използват няколко реда, ограничени само от шрифта и размера на самия печат. Просто въведете текста и отидете на друг ред, така че дисплеят да е правилен - това важи за всяко местоположение. Полето "Кодиране" най-добре остава недокоснато от неопитни потребители, ако е необходимо, то ще се промени.

Добавяне на струнни букви

Параметрите на линията се задават в отделно меню, където има няколко настройки. Можете да редактирате вдлъбнатина или инверсия. В допълнение, позицията на линията се регулира, се избира линия за подчертаване и допълнителни стойности.

Регулиране на струнните печати

достойнство

  • Печатът е изцяло на руски език;
  • Прост и удобен интерфейс;
  • Подробно коригиране на всички параметри;
  • Възможност за изпращане на печат в Word.

недостатъци

  • Програмата се разпространява срещу заплащане.

Това е всичко, което искам да кажа за печат. По принцип може да се използва при работа с прости проекти, които не изискват огромен брой инструменти и шаблони за всеки модел на устройството, с който печатът ще бъде щампован. Пробната версия е почти неограничена, затова е страхотно да се запознаете с функционалността на програмата.

Изтеглете пробна версия на печат

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт