Безплатният аудио редактор на Swifturn включва не само възможността за създаване на мелодии чрез разделяне на аудио на части, но също така ви позволява да извършвате различни манипулации с песни, запис на глас и много други. Нека разгледаме по-подробно функционалността на тази програма.

Бърз старт

Този прозорец се появява при първото стартиране. Оттук можете веднага да отидете в режим на запис, да отворите файл от компактдиск или да създадете празен проект. Трябва да премахнете отметката от квадратчето в долната част на прозореца, така че да не се показва повече при стартиране, ако има такава нужда. Последните проекти са показани отдясно и могат да бъдат отворени.

Бърз старт Swifturn безплатен аудио редактор

рекорд

Ако имате микрофон, защо да не използвате Free Audio Editor за запис на гласа. Можете да изберете устройството да записва, да регулира силата на звука и да редактира разширените настройки. Записаната песен незабавно се изпраща в главния прозорец на програмата, където можете да продължите с обработката и запазването.

Гласов запис Swifturn безплатен аудио редактор

Добавяне на ефекти

След отварянето на песента в проекта са налице различни вградени ефекти. Потребителите могат също да качват собствени, ако има такива, файлове с желания формат. Има повече от десет различни ефекта, всеки от които може да бъде коригиран подробно. Песента се възпроизвежда през контролния панел за възпроизвеждане в главния прозорец.

Добавяне на Swifturn Безплатно аудио редактор Ефекти

Качете от YouTube

Ако желаната песен за тон на звънене е във видеоклипа на YouTube, това не е проблем. Програмата ви позволява да изтеглите видеоклипа от сайта, след което той ще бъде преобразуван в аудио формат и ще можете да обработвате допълнително песента.

Безплатен аудио редактор

Гласът на текста

Много хора чуха "Google Woman" и "Google Guy", чиито гласове изразяват писмения текст чрез функцията "Добре, Google" или чрез дарения на добре известната платформа Twitch. Програмата Аудио редактор ви позволява да синтезирате писмения текст чрез различни инсталирани двигатели. Трябва само да поставите текста в реда и да изчакате обработката, след което песента ще бъде добавена към главния прозорец, където ще бъде достъпна за обработка.

Синтез на текст Swifturn безплатен аудио редактор

Информация за песента

Ако направите песен или подготвите албум чрез тази програма, тогава тази функция определено ще бъде полезна. В прозореца можете да добавите различни данни и корицата на пистата, която може да бъде полезна за слушателите. Трябва само да въведете необходимите данни в редовете.

Информация за песента Swifturn Free Audio Editor

Импортиране на музика от видеоклипа

Ако съставът, който ви интересува, е във видеоклип, то може да бъде изрязан оттам, като използвате тази функция. В програмата трябва да посочите необходимия видео файл, след което ще извърши всички необходими действия и ще можете да работите само с музикалната песен.

Импортиране на аудио от Swifturn видео Безплатен аудио редактор

опции

Програмата ви позволява да промените визуалните настройки, както желаете, например можете да промените местоположението на песента от хоризонтална на вертикална. В допълнение, използването и редактирането на горещи клавиши са на разположение, което ще ви помогне да изпълнявате различни задачи по-бързо.

Свободен аудио редактор

Създаване на тон на звънене

Този процес е съвсем прост - просто трябва да оставите желаното парче от трака и да го обработвате, след което да го запазите в правилния формат директно на мобилното си устройство или компютъра. Изборът на зоната се извършва с левия бутон на мишката, а при натискане на десния бутон можете да изрежете избраната част.

Създаване на тон на звънене Swifturn безплатен аудио редактор

достойнство

  • Програмата се разпространява безплатно;
  • Възможно е записване на глас и възпроизвеждане на текст;
  • Удобен контрол на аудио записи.

недостатъци

  • Липса на руски език.

След като сте проверили Free Swifturn Audio Editor, можете да направите извода, че той е почти перфектен и подходящ за много действия с аудио записи. Свободно, потребителят получава огромна функционалност, която понякога дори няма да намерите в такива платени програми.

Изтегляне Swifturn безплатен безплатен редактор безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт