Платформата Apek разработва много различни програми, които помагат в малък бизнес, защото е гъвкава, позволява бързо да промените конфигурацията и да добавите различни приставки. В тази статия ще разгледаме една от конфигурациите на тази платформа - "Счетоводство на стоки и складове".

Преди да започнете прегледа, заслужава да се отбележи, че само безплатната демо версия е безплатна, която има всички необходими функции, но няма административна възможност. Следователно, тя може да се използва само за информационни цели.

Свържете се с нас

Сегашните плъгини са показани отляво. Нека да преминем всяка от тях на свой ред. В секцията "Контакти" администраторът може да добави групи от контрагенти и да ги манипулира: да посочи информация за контакт, да добави бележки или да изтрие от списъка. Изберете лицето от горе, за да видите подробна информация за него в долната част.

Контакти Стоки и складиране

За да добавите такъв, има отделен прозорец, в който администраторът трябва да попълни прост формуляр. Има основна информация, в която са посочени името, телефонът и адресът, както и допълнителна информация - тя посочва вида на договора, кодовете и друга ситуационна информация.

Добавяне на счетоводни стоки и счетоводно счетоводство

задачи

Този раздел е предназначен за насрочване на срещи, задаване на напомняния и други подобни дейности. Всичко се показва удобно под формата на календар и списъци. Можете да добавите неограничен брой записи и напомняния. В горната част има контролен панел. Превключете разделите и отидете в друга секция.

График Счетоводство на стоки и складове

циркулация

Необходими са обжалвания при съставянето на договори за продажба, поръчки и други подобни процедури. Там има всички необходими форми с линии за пълнене. Директно от този прозорец можете да изпратите формуляра на принтера, който може да спести малко време за създаване на текстов документ.

Новият запис на обращение Счетоводството на стоковите и складовите помещения

Всички създадени хитове са в отделна таблица, която е подобна на останалите. Той има три основни области, в които се показва определена информация. Отляво можете да създадете групи за продажби, надясно да се показват всички активни или архивирани записи, а отдолу - подробна информация за избраната фактура.

Циркулация на таблиците Инвентаризация и складово счетоводство

покупка

В допълнение към продажбите се извършва и закупуването на стоки. Използвайте тази функция в програмата, за да може по-късно да организира тази информация и да съхранява всичко в директорията. Няма нищо сложно, просто трябва да попълните товарителница, да определите списък с продуктите, да прикачите файлове и да попълните останалите линии, ако е необходимо.

Добавяне на складова и складова отчетност

Кеш бюра

Най-често това е полезно за съхраняване на собствениците, но можете да използвате касите в малко по-различен начин, например да посочите смени вместо имената на касовите апарати и след това да проследявате действията на всеки служител. Достатъчно е да назовете касиера, да посочите отговорното лице и да попълните останалата част от линията.

Добавяне на касови апарати Стокиране и складова отчетност

Всички активни касови отдели и банкови сметки се показват в отделна таблица. При конкретна конфигурация на програмата те могат да бъдат защитени с парола, а достъпът ще бъде отворен само за конкретен потребител. В допълнение, струва си да се обърне внимание на баланса на сметките - тя се показва веднага в таблицата, която е удобна за оглед.

Таблица на касови апарати Счетоводна отчетност на стоки и складове

съобщения

Администраторът може да проследява всяко действие, извършено от служителите. Отчетите ще се покажат в раздела "Вътрешни съобщения" . Включва продажба, покупка и други действия с финанси и стоки. Можете да свържете електронна поща или телефон и съобщенията ще се показват в програмата, но за да ги видите, трябва да отидете в раздела.

Счетоводство на стоки и складове

персонал

Списъкът на служителите се показва в отделна таблица, която може да се редактира само от администратора или определения човек. Тук е създаден списък на всички служители, с информация за контакт и заплата. Превключете между разделите в тази секция, за да видите показателите за заплати или показателите за ключовите думи.

Счетоводно отчитане на складовите наличности и складовете

Позоваването

В "Счетоводна отчетност на стоки и складове" има по подразбиране набор от директории. Например има списък с видове продажби, приходи, контакти и приходи. Освен това има дори повече от дузина различни таблици за мониторинг на цялата информация. Можете да изберете която и да е директория чрез прозореца, посветен на нея, където всичко, което ви трябва, се показва в изскачащото меню.

Регистър на счетоводството на стоките и складовете

Опции за настройка

Тук е избран активният потребител и са зададени настройките по подразбиране, за да се опрости процесът на създаване на фактури и различни форми в бъдеще. В допълнение, в този прозорец е конфигурацията на сървъри, където администраторът може да добавя потребители и да задава пароли.

Настройки Счетоводство на склад и склад

плъгини

Струва си да се обърне специално внимание на тази възможност, тъй като Apek първоначално е чиста платформа, а разработчиците вече избират за всеки потребител своя набор от приставки и получават индивидуална конфигурация. Всички инсталирани добавки се намират в същия прозорец, където те са достъпни за прекъсване или редактиране.

Plugins Инвентаризация и счетоводно счетоводство

достойнство

  • Програмата е изцяло на руски език;
  • Прост и удобен интерфейс;
  • Широк избор от приставки и директории;
  • Възможно е да се създаде индивидуална конфигурация.

недостатъци

  • Програмата се разпространява срещу заплащане.

Това е всичко, което бих искал да кажа за платформата Apek и една от нейните конфигурации "Счетоводство на стоковите и складовите помещения". Струва си да се отбележи, че това не свършва там, защото има много приставки и разработчиците ще се конфигурират за исканията на своите потребители.

Изтеглете пробна версия на счетоводството за стокови и складови помещения

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт