Сред множеството торентни клиенти, някои потребители търсят такива програми, които биха натоварили минимално операционната система. Едно от най-популярните приложения сред програмните продукти, които отговарят на тези критерии, е предаването.

Безплатната програма "Предаване" има отворен код, който ви позволява да участвате в развитието и подобряването му за всички посетители. Характеризира се с ниско тегло и висока работна скорост.

Урокът: Как да изтеглите чрез торент в Предаване

Съветваме ви да погледнете: Други решения за изтегляне на торенти

Изтегляне на файлове

Основните функции на програмата са изтегляне и разпространение на файлове чрез торент протокол. Поради факта, че Предаването не натоварва тежко системата, процесът на изтегляне на файлове е относително бърз.

Качване на файл в програмата за предаване

Въпреки това, ниското тегло на приложението е причинено от факта, че той има доста ограничена функционалност за регулиране на процеса на изтегляне. Всъщност то се състои само в възможността за ограничаване на скоростта на изтегляне.

Подобно на повечето други торентни клиенти, Transmission работи с торенти файлове, връзки към тях и с магнитни връзки.

Отваряне на торент файл в програмата за предаване

Разпространяване на файлове

Функцията за разпространение чрез торентната мрежа се включва в автоматичен режим, след като файлът се изтегли на компютъра. С този режим на работа натоварването на системата също е минимално.

Разпространение на файл в програмата за предаване

Създаване на торент

Предаването ви позволява да организирате своето собствено разпространение чрез създаване на торент файл чрез менюто за приложения, което е достъпно за качване на някой от тракерите.

Създаване на торент в програмата за предаване

предимства

  1. Леко тегло;
  2. Простотата на работа с програмата;
  3. Интерфейс на руски език (общо 77 езика);
  4. Код на отворения код;
  5. Cross-платформа;
  6. Бърза работа.

недостатъци

  1. Ограниченост на функционалните.

Torrent-client Transmission - програма с аскетичен интерфейс и ограничен набор от функции. Но, само в това, в очите на определен тип потребители, и е предимството на заявлението. Тъй като отсъствието на рядко използвани опции ви позволява да намалите натоварването на системата и да осигурите най-бързото и удобно изтегляне на файлове.

Изтегляне Трансмиссион бесплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт