Технологиите се развиват с бързи темпове. Ако преди сте разглеждали мултимедийни торенти онлайн, без да ги сваляте на компютъра си и може да изненадате някого, сега това е нещо познато. Понастоящем не само торент клиентите имат тази функция, но и браузърите имат такава възможност чрез инсталирането на специални добавки. Един от най-популярните такива инструменти е TS Magic Player.

Това разширение на браузъра работи на базата на добре известното приложение Ace Stream, за да изпълнява основните си задачи, като използва вградения торент клиент. С тази добавка можете да слушате аудио файлове и да гледате видеоклипове от торенти, без да ги изтегляте. Нека да разберем как да инсталирате TS Magic Player за Opera и как да го използвате, за да видите торенти.

Инсталиране на разширението

Най-трудният елемент при използването на TS Magic Player е процесът на инсталиране на това разширение. Няма да го намерите в официалната секция на добавките в браузъра Opera. Следователно, ще трябва да отидете в уеб сайта Ace Stream, за да инсталирате TS Magic Player. В края на този раздел е намерена връзка към страницата за изтегляне на разширението.

Но това не е всичко, за да инсталирате TS Magic Player, ще трябва предварително да инсталирате Extension Web Ace Stream.

Затова отидете на страницата за инсталиране на TS Magic Player и кликнете върху бутона "Инсталиране".

Инсталиране на TS Magic Player за Opera

Появява се съобщение, в което се казва, че първо трябва да инсталирате Extension Web Ace Stream. Кликнете върху бутона "Инсталиране" в диалоговия прозорец.

Стартиране на разширението Ace Stream за Opera

Но тъй като това разширение не е изтеглено от официалния сайт на Opera, се появява рамка, в която се предлага да отидете в Extension Manager, за да активирате Web Extension Ace Stream. За да направите това, кликнете върху бутона "Отиди".

Отворете мениджъра на Opera Extensions Manager

Отидете в разширения Manager, намерете Web Extension на Ace Stream и кликнете върху бутона "Install" в близост до него.

Инсталиране на разширението Ace Stream за

Разширението е инсталирано в браузъра и след инсталирането иконата Ace Stream се показва в лентата с инструменти на Opera.

Разгръща се Web Extension на Ace Stream за Opera

Сега се връщаме към инсталационната страница на TS Magic Player, за да завършим инсталирането на този скрипт. Отново кликнете върху бутона "Инсталиране".

Стартирайте инсталирането на TS Magic Player за Opera

Ще го хвърлим на нова страница. И тук кликнете върху бутона "Инсталиране"

Старт на сценария TS Magic Player за Opera

След това, за да проверите дали скриптът е инсталиран, кликнете върху иконата Ace Stream. Както можете да видите, Magic Player се появи в списъка с инсталирани скриптове.

TS Magic Player за Opera е инсталиран

За да спрете временно Magic Player, просто кликнете върху името му в прозореца Ace Stream. След това иконата ще стане червена. За да стартирате отново скрипта, кликнете отново върху тази икона.

Стартирайте TS Magic Player за Opera

Инсталирайте TS Magic Player

Магическият играч

Сега нека разгледаме скрипта TS Magic Player, директно, на работа. Преминаваме до един от тракерите.

Както можете да видите, когато скриптът е включен, се появява иконата на TS Magic Player. Кликваме върху него.

Икона TS Magic Player за Opera в торент сайта

След това се стартира играчът, който възпроизвежда онлайн музика от торента.

Стартирайте TS Player Magic за Opera в торент сайта

Деактивиране и премахване на TS Magic Player

За да деактивирате или премахнете Magic Player, трябва да отидете в Extension Manager чрез главното меню на Opera.

Отворете мениджъра на разширения на браузъра на Opera

Намерете разширението за разширение Ace Stream. Кликнете върху бутона "Настройки".

Отидете в разширението Ace Stream за Opera

Влизаме в настройките на разширението Web Ace Extension, в което е инсталиран скриптът TS Magic Player. Оттук отиваме в раздела "Инсталирани скриптове".

Отворете раздела Инсталирани скриптове Ace Stream Web Extension за Opera

Както можете да видите, в списъка с инсталирани елементи има Magic Player. Маркирайте го с отметка и отворете прозореца "Прилагане на това действие на всички избрани скриптове". Както можете да видите, тук можете да деактивирате скрипта, да стартирате, да актуализирате, експортирате и изтривате. След като сте избрали желаното действие, натиснете бутона "Старт".

Приложни действия с TS Magic Player за Opera

Въпреки че инсталирате елемента TS Magic Player, който ви трябва, обаче, той е отличен инструмент за гледане и слушане на видео или аудио торенти онлайн.