Игрите в мрежата на голямо разнообразие от жанрове обединяват около себе си стотици хиляди почитатели. Можем да кажем, че мрежовите битки са едно от най-популярните цифрови забавления за днес. За да могат геймърите да започнат незабавно процеса на игра, без да губят време и усилия при създаването на мрежата, има приложение Tunngle - мощен инструмент за създаване на виртуални LAN мрежи и взаимодействие със съществуващите гейминг сървъри.

Използването на Tunngle позволява на всеки потребител да забрави за необходимостта от конфигуриране на специален сървър или да търси наличен хост на вече функциониращи сървъри за игри. При изпълнението на заявлението почти веднага можете да отидете в кооперативната игра.

Общественият тунинг

За да получите достъп до възможностите на Tungle, трябва да се регистрирате, което се извършва в четири прости стъпки.

Регистрация на основния прозорец на тунела

Създаден в услугата Tunngle акаунта Ви позволява не само да стартирате приложението, но и е ключът към достъп до огромната общност на геймърите и масата на сървъри за игри, създадени от любителите на цифровите забавления от всички жанрове. Броят на потребителите на Tunngle непрекъснато се приближава до 8 000 000 души от цял ​​свят!

Тунинг общност, игра сървъри

LAN емулатор

За феновете на игрални проекти, които са били пуснати за дълго време и вече не се поддържат от разработчиците, текущата опция ще бъде да се създаде виртуална LAN опция в Tungle. Същият инструмент дава възможност да се присъединят към вече функциониращи мрежи, създадени от привържениците на даден игрален жанр.

Tunngle Виртуална локална мрежа

Допълнителни функции

За да предоставят на потребителите своите решения за максимално удоволствие от играта, разработчиците на програмата са предоставили в Tungle опцията да създават различни профили, да комуникират с други потребители, да получават новини от гейминг индустрията и много други.

Допълнителни функции

достойнство

  • Присъствието на рускоезичната общност и съответно преведения интерфейс на програмата;
  • Подкрепа за огромен брой игри от всички съществуващи жанрове;
  • Лесно се учи и използва;
  • Допълнителни функции - чат, новини, списък с приятели;
  • Голям брой членове на общността, което много опростява търсенето както на съюзници, така и на съперници за онлайн битки.

недостатъци

  • Безплатната версия е изпълнена с реклама;
  • Някои игри изискват лепенки, за да могат да работят с програмата;
  • Неуспешно функциониране, ако в системата са инсталирани други P2P VPN клиенти.

Като цяло, приложението Tunngle правилно се счита за едно от най-добрите решения от този вид и мрежата, състояща се от потребители на програмата от целия свят, е най-многобройна.

Свали Tunngle безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт