От време на време потребителите може да се наложи да изтеглят видеоклип от световно известната сесия за споделяне на видеоклипове в YouTube на компютър. За да се справим с тази задача, ще позволим безплатна програма Ummy Video Downloader, обсъдена по-долу.

Ummy Video Downloader е софтуер, инсталиран на компютър, който ви позволява да изтегляте видео и аудио от YouTube по удобен начин.

Лесно качване на видеоклипове

За да изтеглите видео от YouTube, в прозореца на програмата е достатъчно да вмъкнете връзка за изтегляне.

Лесно качване на видео в Ummy Video Downloader

Избор на качество

Размерът на изтегления файл зависи от качеството на видеозаписа. Разширете видеоклипа под допълнителното меню и маркирайте подходящото качество.

Възможност за избор на качество в

Изтегляне на аудио

Utility Ummy Video Downloader ви позволява да изтегляте не само видео от YouTube, но и аудио. За да направите това, ще трябва отново да поставите връзка към видеоклипа и точно под него, за да разгънете допълнителното меню и да изберете елемента "MP3". Аудио скоростта ще зависи пряко от качеството на аудиописа, добавен към видеоклипа.

Изтегляне на аудио в Ummy Video Downloader

Настройване на папка за запазване на видеоклипа

По подразбиране Ummy Video Downloader записва всички видеоклипове на компютъра в стандартната папка "Видео", но можете да промените папката за местоназначение чрез настройките на програмата, ако е необходимо.

Настройване на папка за записване на видео в Ummy Video Downloader

Възможност за едновременно изтегляне на няколко видеоклипа

Не е необходимо да чакате първия видеоклип да завърши зареждането, за да започне изтеглянето на следващия. Без да губите време, поставете връзката към следващото видео и започнете да изтегляте.

Предимства на Ummy Video Downloader:

1. приятен интерфейс с поддръжка на руския език;

2. Удобен процес на качване на видео и аудио от YouTube;

3. Програмата е напълно безплатна.

Недостатъци на Ummy Video Downloader:

1. По време на инсталирането на Ummy Video Downloader по подразбиране ще инсталирате продуктите на Yandex (ако е необходимо, можете да ги откажете).

Ummy Video Downloader е чудесна програма за изтегляне на аудио и видео от YouTube. Благодарение на него можете по всяко време да изтеглите всичките си любими видеоклипове на максимална скорост.

Изтегляне на Ummy Video Downloader безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт