Използването на специални добавки - приставки ви позволява значително да опростите и ускорите работата във Photoshop. Някои приставки позволяват по-бързи действия от един тип, други дават различни ефекти или имат други помощни функции.

Обмислете няколко безплатни полезни приставки за Photoshop CS6.

хексил

Този плъгин ви позволява бързо да получите HEX и RGB цветови кодове. Работи заедно с инструмента "Пипета". Когато кликнете върху цвят, плъгинът поставя кода в клипборда, след което данните могат да бъдат добавени към файл със стил или друг документ.

хексил

Маркировки за размер

Маркерите за размери автоматично създават етикет за величини от правоъгълна селекция. Освен това, етикетът се поставя на нов полупрозрачен фон и помага в работата на дизайнера, което ви позволява да определите размерите на елементите без ненужно манипулиране и изчисление.

Маркировки за размер

Pictura

Много полезна приставка, която ви позволява да търсите, зареждате и поставяте снимки в документ. Всичко се случва точно в работното пространство на Photoshop.

Pictura

DDS

Развитие на Nvidia. DDS plug-in за Photoshop CS6 ви позволява да отваряте и редактирате текстури на игрите във формат DDS.

DDS

VELOSITEY

Друга приставка за уеб дизайнери. Той включва много шаблони и стандартни мрежи (решетка). Вградените модули ви позволяват бързо да създавате дублирани елементи на страницата.

VELOSITEY

Генератор LOREM IPSUM

Така нареченият "рибен генератор". Риба - безсмислен текст за попълване на параграфи по създадените макети на уеб страници. Това е аналог на онлайн "рибните" генератори, но работи точно във Photoshop.

Генератор LOREM IPSUM

Това е само капка в морето на плъгини за Photoshop CS6. Всеки ще намери необходимия набор добавки за себе си, което ще увеличи удобството и скоростта на работа в любимата ви програма.