Ако използвате браузъра Mozilla Firefox, на ваше разположение този уеб браузър има вграден магазин за разширения, съдържащ огромен брой полезни инструменти, които значително разширяват възможностите на браузъра. Една такава добавка е Video DownloadHelper.

Video DownloadHelper е популярно разширение на браузъра, което ви позволява да изтегляте медийни файлове от популярни уеб ресурси. По този начин, ако по-рано можете да гледате филми на сайтовете и да слушате музика само онлайн, сега, ако е необходимо, интересните файлове могат да бъдат изтеглени на компютъра.

Как да инсталирам Video DownloadHelper за Firefox?

Ще можете да продължите да изтегляте Video DownloadHelper за Mozilla Firefox, веднага щом кликнете върху връзката в края на статията и след това отидете на нея сами.

За да направите това, отворете в горния десен ъгъл на менюто на браузъра и в прозореца, който се показва, отидете в раздела "Добавки" .

Изтегляне на видео за Firefox

В прозореца, който се отваря, в горния десен ъгъл въведете името на желаната добавка и кликнете върху бутона Enter.

Изтегляне на видео за Firefox

В показаните резултати първото в списъка ще бъде необходимото допълнение. За да го добавите в Mozilla Firefox, щракнете в дясно от бутона "Инсталиране" .

Изтегляне на видео за Firefox

Веднага след като завърши инсталацията за добавяне, в горния десен ъгъл ще се покаже малка икона за добавяне на Video DownloadHelper.

Изтегляне на видео за Firefox

Как да използвате Video DownloadHelper?

Номерът, показан на иконата, показва броя на файловете, които могат да се изтеглят. Например искаме да изтеглим серия от любимите си телевизионни сериали. За да направите това, отидете на страницата с видеоклипа, поставете видеото за възпроизвеждане и след това кликнете върху иконата Video DownloadHelper.

И тук има малка сложност - добавката може да показва не само видеото, което искаме да изтеглим, но и реклами, други видеоклипове, както и други видео и аудио материали, достъпни на страницата.

Тук трябва да изберете файла, който трябва да изтеглите, въз основа на името, размера и качеството му. След като изберете файла, кликнете вдясно от него върху знака плюс. В нашия случай на страницата има само един файл, така че предлагаме само да го изтеглите.

Изтегляне на видео за Firefox

На екрана ще се покаже допълнителен прозорец, в който щракнете върху бутона "Бързо изтегляне" .

Изтегляне на видео за Firefox

Файлът ще бъде изтеглен. Веднага щом бъде изтеглено, на екрана ще се появи съобщение, което показва успешното завършване на изтеглянето.

Изтегляне на видео за Firefox

Вдясно от иконата на Video DownloadHelper ще има допълнителна икона, която ви позволява веднага да преминете към възпроизвеждането на изтегления файл.

Изтегляне на видео за Firefox

Изтегляне на помощник за Mazilas - не е най-удобното и стабилно допълнение за браузъра Mozilla Firefox. Това обаче е единствената добавка, която ви позволява да изтегляте аудио и видео от почти всички сайтове в Интернет, които преди това имат възможността да гледат (слушат) само онлайн.

Изтеглете видеото DownloadHelper за Mozilla Firefox безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт