Днес Instagram не е просто друга социална мрежа, а пълноправна платформа за привличане на нови аудитории, допълнителни доходи и развитие на бизнеса. Но за да стартирате страницата до днес, има различни услуги за автоматизирана промоция. Един от тях е Vinste.ru.

Онлайн услугата Vinste.ru е мощна система с различни инструменти за популяризиране на лични и бизнес профили, както и ефективно поддържане на свързани страници. Разработчиците предоставят на всички нови потребители безплатен 3-дневен пробен период, за да се запознаят с всички функции. Нека да разгледаме по-отблизо какво услугата ни предлага.

Отидете на сайта Vinste.ru

насърчаване

На първо място, услугата Vinste.ru предоставя услуги за популяризиране на акаунта чрез абониране, коментиране и харесване на целевата аудитория. Системата предлага няколко опции за популяризиране:

Промоция на сайта Vinste.ru

 1. Донорска сметка. Най-вероятно имате предвид, че има популярен профил на Instagram с подобна тема. Използвайки тази страница като дарител, услугата Vinste.ru ще работи с абонатите си, а именно да пусне "харесва", коментари, за да издаде абонамент.
 2. Геолокация. Посочвайки конкретна географска марка, системата ще търси потребители, които вече са маркирани върху нея. По Ваша преценка намерените потребители могат да се абонират, да харесат публикации или да добавят коментари. Освен това Vinste.ru напълно премахва ботове - само "живи" потребители ще попаднат в обхвата.
 3. Hashtags. Моля, въведете маркер за хакване. Според него услугата ще намери потребители, които преди това са създали публикации с даден маркер или някога са харесвали публикации, маркирани с тях.
 4. Целева аудитория. Vinste не предоставя усъвършенствани инструменти за идентифициране на целевата аудитория. Но ако вече сте използвали услугата, която предоставя тази услуга, качете текстов файл на уебсайта на Vinste.ru със списък с влизания на най-интересните потребители. Имайте предвид, че всеки идентификатор трябва да започне на нов ред.

За разлика от другите инструменти за обслужване, промоцията е достъпна само на платена основа, но заслужава да се отбележи, че цената е по-скоро хуманна. Така че, абонаментът за 3000 потребители ще ви струва около 260 рубли. Можете да се запознаете с пълния ценови списък. от тази връзка ,

Закупете промоцията на Instagram на уеб сайта Vinste.ru

Харесва и виждания

За да направите профила си по-силен в очите на други потребители, понякога трябва да прибягвате до измами с пристрастия и изгледи към собствените си публикации. Всичко е изключително просто: всичко, което трябва да направите, е да изберете снимката или видеоклипа и броя харесвания / изгледи, които искате да мамят. След като се приспадне необходимата сума пари от баланса на услугата ще започне да работи.

Измамите харесват и виждат

публикуване

Поддържането на интерес към страницата може да бъде само редовна и интересна публикация. За съжаление, не винаги е възможно да публикувате пост по един или друг начин и затова ползвателите на Instagram активно използват функцията за отложено публикуване: предварително подготвената публикация ще бъде публикувана в определено време.

Отложено публикуване на снимка на Instagram на Vinste.ru

В допълнение към планираните публикации могат да се приложат настройки за популяризиране. Например, веднага след публикуването на снимка или видео, Vinste.ru ще създаде хареса. Също така, ако е необходимо, след определено време може да бъде автоматично изтрито.

Насърчаване на планираните публикации на сайта Vinste.ru

Коментари

Докато популяризирате сметка в Instagram, е много важно да имате обратна връзка, т.е. да отговорите навреме на въпросите на потребителите. Съгласете се, когато има няколко сметки, това е много по-трудно.

Отделен раздел Vinste.ru ви позволява да проследявате получаването на нови коментари и да им отговаряте. Бутонът "Важно" може да се приложи към избраните коментари, което ще им позволи да бъдат добавени към маркери за по-нататъшна работа. Коментарите, които вече не ви интересуват (например вече сте ги отговорили), могат да бъдат скрити от общата маса, като поставите отметка в квадратчето "Разрешени" . Тези инструменти ще направят работата с коментарите много по-ефективна.

Управлявайте коментарите на Instagram на Vinste.ru

директен

Както в случая с коментарите, Vinste.ru ви позволява да работите с лични съобщения от секцията "Директен" . Проследявайте новите съобщения и им отговаряйте бързо. Също така, ако имате активни или завършени пощенски съобщения, те ще бъдат показани в този раздел.

Управлявайте вашите лични съобщения Instagram на сайта Vinste.ru

Разширени възможности за популяризиране

За да получите най-добри резултати от поръчаната промоционална услуга, отделете няколко минути, за да настроите параметрите. Така че можете да зададете скоростта на популяризиране (но си струва да разберете, че максимумът може да доведе до блокиране на профила), присъствието (отсъствието) на нощните паузи, минималният и максималният брой харесвания, дадени от системата на един потребител, филтрирайте аудиторията например по пол или възраст и много повече.

Още опции за популяризиране на сайта Vinste.ru

Автоматично отписване

След провеждането на широкомащабна процедура за популяризиране, списъкът с абонаменти може да бъде значително разширен. Vinste.ru има инструмент за премахване на определен брой потребители от абонаменти. Тук обаче не трябва да прекалявате, тъй като превишаването на ограничението (и в момента тази цифра е 1000) заплашва да блокира профила ви.

Автоматично публикуване в Instagram на Vinste.ru

статистика

Можете да проследявате динамиката на резултатите след популяризиране, като преглеждате статистически данни. Вграденият инструмент визуално ще покаже текущото състояние на вашите профили, което ви позволява да мислите за следващите етапи на промоцията.

Статистика за профилите на Instagram на уебсайта Vinste.ru

достойнство

 • Приятен и прост интерфейс с руски език;
 • Различни стратегии за популяризиране на максимални резултати;
 • Подробни указания за бързо разбиране на работата на услугата;
 • Възможност за свързване на неограничен брой профили;
 • Постоянно подобряване на системата за популяризиране, ефективно идентифициране на целевата аудитория и премахване на ботове;
 • Способността да се свързва прокси сървър;
 • Звучни известия за нови коментари (лични съобщения);
 • На всички нови потребители се предоставят три дни свободен достъп до основните функции на услугата.

недостатъци

 • Липса на усъвършенствани инструменти за намиране на целева аудитория.
 • Сега е по-лесно от всякога да популяризирате Вашата сметка в Instagram: прост интерфейс, полезни инструменти и достъпни цени правят Vinste.ru един от най-добрите инструменти на SMM на пазара.