Website Extractor предлага стандартен набор от функции, който присъства в повечето подобни програми, които изцяло запазват сайтовете. Характеристиката му е в малко по-различна система за създаване и управление на проект. Няма нужда да минете през няколко прозореца, да въведете адреси, да зададете други параметри. Всичко, което ви трябва за обикновен потребител, се извършва в главния прозорец на програмата.

Главен прозорец и управление на проекти

Както беше казано по-горе - почти всички действия се извършват в един прозорец. Тя може условно да бъде разделена на 4 части, всяка от които съдържа определен брой функции, съответстващи на заглавието на раздела.

Главен прозорец на Web Extractor

  1. Местоположение на уеб сайта. Тук трябва да посочите всички адреси на уеб страници или сайтове, които искате да изтеглите. Те могат да бъдат импортирани или въведени ръчно. Трябва да натиснете "Enter", за да отидете на нов ред, за да въведете следващия адрес.
  2. Карта на сайта. Всички файлове от различни типове, документи, връзки, които програмата е открила по време на сканиране, се показват тук. Те са достъпни за гледане дори по време на изтегляне. Има два бутона със стрелки, които ви позволяват да преглеждате файла през интернет или локално. Трябва само да изберете един елемент и да кликнете върху съответния бутон, за да го покажете в вградения браузър.
  3. Вграден браузър. Той работи както офлайн, така и онлайн, можете да превключвате между тях чрез специални раздели. В горната част има връзка към местоположението на файла, който понастоящем е отворен. Има няколко стандартни функции, присъщи на конвенционалните уеб браузъри.
  4. Toolbar. Оттук можете да преминете към общите настройки или да редактирате настройките на проекта. Можете да проверите за актуализации, да промените външния вид на екстрактора на уебсайтове, да излезете от програмата и да запишете проекта.

Всичко, което не е в главния прозорец, може да се намери в разделите в лентата с инструменти. Няма много интересно, но една точка трябва да се даде малко време.

Параметри на проекта

Този раздел съдържа важни настройки. Например, можете да филтрирате нивата на връзките, за да сте по-ясни, до него е показана демонстрационна илюстрация. Това може да е полезно за тези, които искат да изтеглят само една страница, без допълнителни преходи.

Има настройки за връзка и един от най-важните елементи е филтрирането на файлове, което е оборудвано с по-голямата част от този софтуер. Възможно е да се сортират не само определени типове документи, но и техните формати. Например, можете да оставите само PNG формата или някоя от другите изображения в изображенията. Повечето функции в този прозорец ще бъдат интересни и полезни само за напреднали потребители.

Настройки на проекта за уеб екстрактор

достойнство

  • Удобство и компактност;
  • Лесен за използване.

недостатъци

  • Липса на руска версия;
  • Платено разпределение.

Website Extractor е един от типичните представители на такъв софтуер, но има свой собствен уникален дизайн и представяне на създаването на проекта. Това е по-удобно, отколкото да използвате съветника за нов проект, където трябва да преминете през няколко прозореца и след това да конфигурирате отново необходимите настройки.

Изтеглете пробна версия на Website Extractor

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт