Не е тайна, че Microsoft е включила в своята операционна система Windows 10 модули, които ви позволяват да събирате и изпращате до сървъра на разработчика данни за дейността на потребителя, инсталираните приложения и техните действия, информация за местоположението на устройството и т.н. Това положение се притеснява от много потребители, но за да се осигури приемливо ниво на поверителност при използване на най-често използваната операционна система, за щастие е възможно. Помогнете в тази област със специални софтуерни инструменти, като Windows 10 Privacy Fixer.

Портативен, т.е. приложение, което не изисква инсталиране Windows 10 Privacy Fixer, има способността да предотвратява изтичането на информация за потребителя, работещ на операционната система Microsoft на най-новата версия. Програмата осигурява основна функционалност, която дори без да се впуска в тънкостите на настройката на операционната система, става възможно да се потисне неприятното шпионство от най-известния създател на системния софтуер.

Автоматична системна проверка

Разработчиците на Windows 10 Private Files Fixer фокусираха своя продукт върху широк кръг потребители, включително начинаещи. По тази причина програмата предоставя възможност да проверява в автоматичния режим на инсталираната система уязвимостите по отношение на данните, които могат да бъдат заснети и предадени на сървърите на Microsoft.

Автоматична система за проверка на поверителността на Windows 10

Основни настройки за поверителност

Главният блок параметър, който е достъпен за промяна в Windows 10 Privacy Fixer, е основният компонент, който намалява нивото на защита срещу изтичане на данни от потребителя. С помощта на приложението можете да изтриете идентификационния номер на получателя на рекламата, да деактивирате филтъра SmartScreen, да предотвратите прехвърлянето на правописна информация.

Windows 10 Privacy Fixer Основни настройки за поверителност

Услуги и услуги

По искане на потребителя услугите и услугите, отговорни за скритото събиране и предаване на информация за действията на потребителите (в действителност - Keyloggers), могат да бъдат деактивирани чрез програмата.

Услуги за Windows 10 Privacy Fixer

Обратна връзка и телеметрия

Защитен от правни инструменти за изпращане на доклади за грешки на разработчиците до операционната система, каналите за събиране на данни за различни процеси в околната среда, както и телеметрия - информацията за работата на периферни устройства, програми и драйвери е деактивирана с Windows 10 Privacy Fixer само с две кликвания на мишката.

Windows 10 Privacy Fixer 03 Обратна връзка и телеметрия

Достъп до приложения за данни

В допълнение към скритите модули, вградени в операционната система, собствените приложения на Microsoft, интегрирани в Windows 10, могат да събират и прехвърлят различни потребителски данни. Поверител на поверителност ви позволява да ограничите достъпа до микрофона, камерата, безжичните интерфейси, календара, SMS съобщенията и информацията за местоположението.

Windows 10 Privacy Fixer Достъп до приложения за данни

Допълнителни функции

В допълнение към опциите, които обективно повишават нивото на поверителност на потребителите в среда на Windows, въпросният инструмент е оборудван с допълнителна функция, която ви позволява да премахнете приложения, които са част от операционната система.

Windows 10 Защита на поверителността на всички приложения на Windows

достойнство

  • Прост интерфейс;
  • Автоматичен системен анализ;
  • Не се изисква потребителят да има дълбоко познаване на предназначението и функционирането на модули, услуги, услуги на ОС.

недостатъци

  • Липса на руски интерфейс;
  • Невъзможност за наблюдение на операциите, извършвани от програмата;
  • Липса на ефективен механизъм за връщане на промените;
  • Не позволява деактивиране на целия списък с компоненти на операционната система, чиято работа намалява нивото на сигурност на потребителските данни и приложения.

Windows 10 Privacy Fixer е много прост инструмент, който ви позволява да скриете основните канали, чрез които хората от Microsoft получават информацията, от която се интересуват. Подходящ за начинаещи потребители или не желаещи да се впускат в тънкостите на процеса на конфигуриране на операционната система от потребителите.

Свали Windows 10 Privacy Fixer безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт