Отпечатването на документи под формата на книга е доста трудна задача, тъй като потребителят трябва правилно да подреди реда на страниците. Е, когато книгата е малка и изчисленията са прости, но какво става, ако документът се състои от голям брой страници? В този случай, помощта идва от помощна програма, наречена WordPage, която ще бъде обсъдена в тази статия.

Ред на печатане

WordPage изпълнява една, но много полезна функция - тя показва правилния ред на прехвърляне на страници на хартия. За да получите резултата, потребителят трябва да посочи броя страници в документа. И въз основа само на тези данни резултатът ще бъде получен в секунди.

Основният прозорец на WordPage

Важно е да знаете! Първият ред определя реда за отпечатване от предната страна, а от друга - от задната страна.

Създайте няколко книги от документ

С помощта на WordPage е лесно да разделите един текстов документ на няколко книги. Това действие се изпълнява с помощта на функцията "Разделяне на книги" . Тук също трябва да посочите необходимия брой листове в такъв документ и WordPage веднага ще доведе до желания резултат.

Създайте няколко книги от документ в WordPage

достойнство

  • Безплатно разпространение;
  • Интерфейс на руски език;
  • Лесно използване.

недостатъци

  • Не печата книгата сами.

Така че, малка програма WordPage ще бъде чудесна помощ за всеки, който иска да отпечата, създаден Microsoft Word или друго текстов редактор , документ под формата на книга. Разбира се, самата WordPage няма да изпълни този печат, но бързо ще даде реда, в който трябва да бъде изпълнена.

Свали WordPage безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт