Посещавали ли сте някога сайта на любимия си сайт и срещнете отказ за достъп, тъй като няма достъп до него? ресурсът е блокиран? Ако отговорът ви е "Да", вие със сигурност се нуждаете от разширение на браузъра ZenMate за Google Chrome.

ZenMate е чудесно решение за скриване на реалния ви IP адрес, така че да имате достъп до блокирани сайтове независимо дали са били заключени във вашата организация на работното място или достъпът до тях е бил ограничен от съдебно решение.

Как да инсталирам ZenMate?

Можете да инсталирате разширението ZenMate за браузъра на Google Chrome директно от връзката в края на статията или като го намерите сами чрез магазина на разширенията. Ще разгледаме този процес по-подробно.

Кликнете върху бутона за меню в горния десен ъгъл на браузъра Google Chrome и в списъка, който се показва, отворете "Разширени инструменти" - "Разширения" .

ZenMate Chrome

На екрана ще се появи прозорец, в който ще трябва да слезете до самия край и да кликнете върху бутона "Още разширения" .

ZenMate Chrome

Така стигнахме до магазина за разширения на Google Chrome. В лявата част на страницата има низ за търсене, в който трябва да въведете името на разширението, което търсим - ZenMate .

ZenMate Chrome

В блока "Разширения" разширението, което търсим, ще бъде първото в списъка. Вдясно от него кликнете върху бутона "Инсталиране" .

ZenMate Chrome

След като ZenMate бъде инсталиран в браузъра ви, в горния десен ъгъл ще се появи икона за разширение.

ZenMate Chrome

Как да използвате ZeMate?

1. Веднага след като инсталирате ZenMate в браузъра, ще бъдете пренасочени към страницата на програмиста, където ще бъдете помолени да се регистрирате за безплатен пробен достъп до премиите на разширението.

Между другото, за повечето потребители безплатната версия на разширението има достатъчно функционалност, която е достатъчно за удобно ползване.

ZenMate Chrome

2. След като се регистрирате и влезете в сайта, иконата на разширението в браузъра се променя от синьо до зелено, което означава, че ZenMate е активен.

ZenMate Chrome

3. Кликнете върху иконата на разширението. На екрана ще се покаже малко меню на ZenMate, което ясно показва текущото състояние на заданието, както и страната за анонимно сърфиране.

ZenMate Chrome

4. Кликнете върху централната икона, за да зададете нова държава, към която сте сега и която ще бъде приложена. Например, искате да получите достъп до популярна американска уеб услуга, която е блокирана в други страни, съответно ще трябва да маркирате "Съединени американски щати" в списъка на страните.

ZenMate Chrome

5. Обърнете специално внимание на факта, че в безплатната версия на ZenMate можете да получите достъп не само до намален списък на страните, но има ограничения в скоростта на интернет връзката. В тази връзка, ако не планирате да преминете към платена версия на програмата, тогава за отблокираните сайтове ZenMate работи по-добре.

За да направите това, в долния десен ъгъл на менюто за разширение има плъзгач, кликване върху което се активира или обратно, деактивира разширението.

ZenMate Chrome

ZenMate е лесен и напълно сигурен начин за достъп до блокирани сайтове или недостъпен във вашата страна. Приятният интерфейс и стабилната работа ще осигурят удобно уеб сърфиране, а високото ниво на поверителност и сигурност ще защитава цялата предадена и получена информация в Интернет.

Свали ZenMate безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт