Интериорен дизайн в къщата е много важен въпрос. Понастоящем дизайнът няма да бъде труден дори за начинаещи в тази област. Специален софтуер за устройството ви с Android ще ви помогне не само да визуализирате стаите, но и да изчислите разходите за ремонт.

Като се има предвид, че в арсенала на много решения вече има готови шаблони на различни обекти, за вас такава задача ще бъде не само проста, но и очарователна. Приложенията, представени в статията, ще ви помогнат да реализирате всичките си мечти по отношение на изграждането на къща и нейния дизайн вътре.

Свободен майстор

Програмата ще бъде полезна, тъй като ви позволява да правите изчисления по време на ремонта и строителството. Функцията за изчисляване на площта на помещението е предназначена да състави доклад за броя на различните строителни материали.
Избор на строителни компоненти в приложението Свободен
Необходимо е да се каже, че има възможност да се изчисли броят на ролките тапети, които са необходими за определен размер на стаята. По същия начин, включително кадрите, се определя броят на ролките от ламинат или подобен материал.
Изчисляване на броя на плочките за поставяне в приложението
Освен това, софтуерът ви позволява да контролирате финансите си, като ги контролирате. Разработчиците добавиха функция, която спестява всичките ви отчети в отделен файл. Той се съхранява в паметта на смартфон или таблет и изпращането на съобщение по електронната поща на колега по време на работа няма да бъде проблем.

Безплатно безплатно с Google Play

Интериорен дизайнер на IKEA

Удобно решение, което може да създаде свой собствен стил на стаи. Благодарение на триизмерната графика можете да видите разположението на стаята. Библиотеката разполага с над 1000 различни предмети, включително мебели и интериорни елементи. И всички от горните компоненти на интериора могат да бъдат променени по размер. Създаването на всеки дизайн е направено както вътре, така и извън помещенията, и всяка екранна снимка ще бъде направена в HD качество.
Изглед отгоре на стаята в софтуера Интериорен дизайнер на IKEA
Секцията с декоративни елементи непрекъснато се попълва. В допълнение към създаването на уникално оформление има готови опции за тяхното приложение. Има поддръжка за използването на нестандартни ъгли за сгради, които могат да бъдат усукани, заоблени и др.

Изтеглете интериорен дизайнер за IKEA с Google Play

Планиране 5D

Популярен софтуер за Android с готови шаблони, които ще послужат като основа за създаването на собствен стил. Настоящите опции за дизайн все още се използват, за да не се стартира проектът от самото начало. По време на разработката ще бъде налице изглед отгоре и в 3D. Има поддръжка за оформлението на подовите сгради.
Дизайн на стая в Planner 5D
Библиотеката има голям брой различни обекти в приложението, в които се променят размерът и цветът. По този начин няма да е проблем да планирате ремонт, пренареждане или промяна на интериора. Разработчиците добавиха функция за виртуална разходка над прожектираното пространство. Когато работите в графичния интерфейс, има бутони "Undo / Redo" , така че потребителят може бързо да отмени последните операции.
Интериори в Planner 5D

Изтеглете Planner 5D от Google Play

Кухненски дизайнер

Приложението има различни оригинални идеи за интериора на вашата кухня. Арсеналът включва модули в доста голям брой, а именно моливници, оборудване, ъглови дивани и шкафове. Потребителят може по желание да промени цвета на шкафовете, фасадите и други елементи.
Фасадните шаблони в приложението Kitchen Designer
Представени са различни модели плочи, фурни и мивки. Наред с други неща, можете да проектирате местоположението на кухненските уреди по Ваша преценка.
Библиотека за домашни уреди в приложението Кухненски дизайнер
Благодарение на този софтуер кухненското моделиране става много по-удобно, като се имат предвид добавените оформления и обекти.

Изтеглете дизайнер на кухня от Google Play

Roomle

Мека от популярната платформа за дизайн. Благодарение на този софтуер за Android можете да намерите подходящите мебели за вашия апартамент.
Главно меню Софтуер
Има 3D-каталог, с помощта на който се проектира позицията на различни обекти в стаите. Освен това има функция за свързване на увеличена реалност, така че за да се оцени ситуацията в този случай ще бъде "на живо".
Графично представяне на интериора в софтуера Roomle
С помощта на едно кликване се извършва закупуването на стоките, които харесвате. Каталогът с наличните мебели и аксесоари се допълва с нови предмети. Има филтър, който ви позволява да избирате мебели.

Изтеглете Roomle от Google Play

Houzz

Магазин Houzz предлага на своите клиенти свое собствено приложение, което ви позволява да изберете стил стая. Преди потребителят да отвори библиотека с декоративни елементи за подреждането на стаята. Има шаблони, които помагат в първите етапи на ремонт и довършване на къщата. Галерията има много вдъхновяващи снимки на най-добрите дизайни с HD качество. Сред тях: модернизъм, модерен, ретро, ​​скандинавски и много други.
Раздел за галерията на приложението Houzz
Можете да проектирате стил за цялата къща - Houzz е надарен с разнообразие от елементи за всяка стая. Soft предлага услуги под формата на покупки на стоки и ви позволява да използвате услугите на изпълнители и други експерти.
Магазин в приложението Houzz

Изтеглете Houzz от Google Play

Благодарение на такива програми, дизайнът на помещенията в много случаи става интересен. Този прост софтуер позволява без каквото и да е знание да реализира идеите си в смартфон или таблет. В много случаи тези приложения ще помогнат за ремонта и пренареждането на мебели, а някои дори ще определят финансовите разходи за закупуване на конкретни материали.