Снимките ни позволяват да заснемем най-интересните и запомнящи се моменти от живота, а не всички снимки на твърдия диск на компютъра или в телефона. Тематичните снимки, например сватбата, ще изглеждат много по-добре в красива корица и украсени правилно.

След това помислете за няколко програми, които ще ви помогнат да съберете колаж или фотокнига от любимите си снимки.

HP Photo Creations

HP Photo Creations - една от най-мощните програми за създаване на печатни продукти - визитки, брошури, пощенски картички и фотообавки. Включва огромен брой готови проекти, поддържа създаването на собствени шаблони и също така ви позволява да поръчате продукти за печат по електронна поща.

Програмата за създаване на фотохартии HP Photo Creations

Изтеглете HP Photo Creations

Легендарният албум

Тази програма, за разлика от HP Photo Creations, няма толкова голям набор от функции, но въпреки това напълно се справя с дизайна на фотоалбумите. Независимо от факта, че много шаблони са морално остарели, в Scrapbook Flair можете да създадете напълно приличен фото-книга.

Софтуер за създаване на фотоалбуми

Изтегляне на Scrapbook Flair

Wondershare фото колаж студио

Името Wondershare Photo Collage Studio говори за себе си - това е софтуер за създаване на колажи. Въпреки това, програмата ви позволява да добавите към проектите произволен брой страници, както и да ги отпечатате на принтера.

Програмата за създаване на фотоалбуми Wondershare Photo Collage Studio

Изтеглете Wondershare Photo Collage Studio

Wondershare Scrapbook Студио

Тази програма е създадена от същия разработчик като предишния (Wondershare) и е предназначена основно за проектирането на фотообекти. Той има повече функции от Photo Collage Studio и е по-модерен.

Програма за създаване на албуми от снимки на Wondershare Scrapbook Studio

Изтеглете Wondershare Scrapbook Studio

Галерия със страници на Yervant

Първият представител на нашия списък, който изисква за работата му инсталирана в компютърната програма Photoshop , Галерията на Yervant Page създава произведения на албума, които след това се прехвърлят на PS за по-нататъшна обработка.

Софтуер за изграждане на фото книги Yervant Page Gallery

Изтеглете галерията на Yervant

Вие го изберете

Избирате го също така не работи без Photoshop. Тази програма може да се нарече дизайнер поради вградения модул за създаване и редактиране на оформления на страници, от които се събират албуми. Освен това, софтуерът разполага с доста богата библиотека от готови оформления.

Програмата за създаване на фотоалбуми, които Вие изберете

Изтеглете го

Създател на албуми за събития

Следващата програма, работеща съвместно с Photoshop. Създател на албуми за събития е създаден специално за професионални фотографи, които създават и отпечатват фотоалбуми сами. Основната задача на софтуера е да поставите снимката върху готовия шаблон и след това да го експортирате в PS, където е направена основната работа.

Програма за създаване на фотоалбуми Създател на албуми за събития

Изтегляне на създателя на албума за събития

Adobe Photoshop Lightroom

Lightroom има огромен брой функции за обработка на снимки. Освен корекцията на изображението, програмата може да създава слайдшоута и фотообкунди от шаблони, които отговарят на стандартите на печатни продукти. Разбира се, този софтуер взаимодейства тясно с други продукти на Adobe.

Програма за създаване на фотоалбуми Adobe Photoshop Lightroom

Изтеглете Adobe Photoshop Lightroom

Прегледахме доста голям списък от софтуер, който ви позволява да създадете фотокнига от вашите снимки. Всички тези програми напълно се справят с техните задължения, а тези, които работят с Photoshop, дават възможност да получите най-приемливия резултат.