За да можете да записвате изображения и файлове на оптично устройство, да създавате виртуално устройство, да изтривате дискове и да провеждате други манипулации, има програма Alcohol 120%. Днес ще разгледаме основните характеристики на този популярен инструмент, който широко се използва от потребителите.

Алкохолът 120% е добре известно решение за работа с изображения и записващи оптични устройства за съхранение. Този продукт предлага всички необходими инструменти, които потребителят може да има нужда при работа с информацията и нейните носители.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за записване на дискове

Създаване на изображения

Ако имате диск, от който искате да премахнете изображение, с помощта на алкохола лесно можете да изпълнявате тази задача.

Създаване на изображения в алкохол 120%

Писане на изображения

Да предположим, че имате изображение на компютъра, което искате да напишете на устройството. Въоръжени с алкохол 120%, празен диск и устройство за писане, можете бързо да се справите със задачата.

Записване на изображения на диск в алкохол 120%

Пълно копиране на информация

Удобна функция, която ви позволява да направите изображение от един диск и да го прехвърлите на друг.

Пълно копиране на дискове в алкохол 120%

Получаване на подробна информация за устройството и устройството

С вградения мениджър DVD / CD можете да получите изчерпателна информация за физическите и виртуални дискове, дисковете, тяхното съдържание и т.н.

Получаване на подробна информация за устройството, задвижването и задвижването в Алкохол 120%

Изтриване на дискове

Една полезна функция, която бързо ще премахне цялата информация, съдържаща се в CD-RW, DVD-RW.

Изтриване на дискове в алкохол 120%

Формиране на изображението

С алкохола можете да създадете собствено изображение от файловете на компютъра си, за да го запишете на диск или да го стартирате с виртуално устройство.

Образуване на образ в алкохол 120%

Споделяне на DVD и CD устройства

Чрез активирането на функцията за публичен достъп iSCSI вашите устройства могат да бъдат споделяни от други потребители. За да работи тази функция правилно, тя трябва да бъде добавена към списъка с изключения в защитната стена на Windows.

Общ достъп до DVD и CD устройства в алкохол 120%

монтиране

Ако компютърът или лаптопът ви нямат устройство или не искате да отделите време за писане на изображението на диск, можете да използвате функцията за монтиране, за да създадете виртуално устройство и да стартирате съществуващото изображение чрез него.

Монтиране на изображения в алкохол 120%

Предимства:

1. Прост и удобен интерфейс с поддръжка на руския език;

2. Умерено натоварване на компютъра;

3. Има безплатна версия, но с ограничени възможности или пълна версия с пробен период.

недостатъци:

1. По време на инсталирането, ако не отхвърлите своевременно, могат да бъдат инсталирани допълнителни рекламни продукти.

Алкохолът 120% вече е доказан инструмент за работа с изображения и записване на файлове на диск. Програмата има удобен интерфейс и прост процес на работа, във връзка с който може да се препоръча за ежедневна употреба.

Изтеглете пробна версия Алкохол 120%

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт