Изтеглете Data Android Recovery

Когато използвате всяко устройство на платформата Android, често има проблеми, свързани със загубата на важна информация, независимо дали става въпрос за потребителски файлове или контакти. Не можете да възстановите загубените данни с помощта на стандартните средства на вашия смартфон, но можете да използвате специални програми за вашия компютър. Една от тези опции е разгледаната днес помощна програма за възстановяване на данни на Android, която по принципа на работа и предоставените функции е подобна на повечето аналози.

Сканиране на устройството

Първата и основна характеристика на програмата е автоматично сканиране на всички свързани Android устройства с помощта на USB кабел. За успешното откриване в този случай трябва да превключите смартфона в подходящ режим чрез настройките.

Първи стъпки с възстановяване на данни за Android на компютър

Докато търсите устройство, ще бъде представена малка инструкция как да активирате желаната функция в параметрите. В този случай можете да повторите процедурата за сканиране неограничен брой пъти.

Съвети за свързване на вашия телефон с Android Data Recovery на компютър

Работете със паметта на смартфона

Веднага след като успешно свържете телефона с Android към компютъра и след това завършите сканирането, ще се покаже главното меню на програмата. Възстановяване на данни за Android има много секции, всеки от които е предназначен за достъп до определен тип информация.

Процесът на свързване на телефона с Android Data Recovery на компютър

По желание можете да отидете в секцията „Контакти“, за да възстановите веднъж изтритите или повредени записи, както и да използвате други секции за достъп до външната памет на телефона.

Свържете успешно телефона си с Android Data Recovery на компютър

Освен това има поддръжка за някои приложения на трети страни, което ви позволява да възстановите изтритите контакти, историите на съобщенията и много други. Оперативността на тези раздели директно зависи от приложенията и вида на загубената информация.

Възстановяване на файлове

Директното възстановяване с помощта на възстановяване на данни за Android става на една от споменатите по-горе страници. Изборът на върнатите файлове се извършва чрез инсталиране на отметки на документите, открити веднага след свързване и сканиране на смартфона.

Възможност за възстановяване на файлове в Android Data Recovery на компютър

Процедурата за възстановяване е достатъчно бърза, независимо от количеството данни, но дори и толкова големи файлове най-вероятно няма да бъдат върнати. С казаното, инструментът, макар и полезен, не осигурява максимална гаранция за възстановяване. Освен това върнатите документи могат да бъдат сериозно повредени.

достойнство

  • Поддръжка на голям брой модели устройства с Android;
  • Възможността за възстановяване на почти всеки файл;
  • Удобен интуитивен интерфейс;
  • Инструмент за проверка на инсталирани приложения.

недостатъци

  • Липса на подкрепа за руския език;
  • Ограничения за количеството възстановена информация.

Поради факта, че програмата се актуализира редовно, най-новата версия работи без проблеми при последните издания на операционната система Windows. Важно предимство е наличието на безплатна версия, която практически е неограничена по отношение на функциите и времето на използване. Като цяло Android Data Recovery е една от първите програми, на които трябва да обърнете внимание в случай на загуба на важна информация по телефона.

Изтеглете Android Data Recovery безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт