Anvir Task Manager е мощен инструмент за управление на различни процеси, които се появяват, когато системата работи. Напълно замества стандартния мениджър на задачите за Windows. Ефективно управлява autoloading и блокира всички опити за подозрителни обекти да влязат в системата. Нека видим какво можете да използвате в този инструмент.

Просто искате да отбележите, че по време на инсталирането на тази програма в допълнение са инсталирани няколко рекламни приложения от трети страни. Бях разочарован от факта, че инсталацията е автоматична и няма предупреждение.

Автоматично създаване на резервно копие

Функцията ви позволява да проследявате програмите, които се зареждат автоматично. Основната характеристика на злонамерените програми е, че дори ако я премахнете от списъка с автоматични стартирания, тя ще се опита да се върне по всички възможни начини. Anvir Task Manager незабавно потиска подобни опити.

Автоматично създаване на резервно копие в мениджъра на задачите Anvir

С помощта на Anvir Task Manager, всяко приложение може да бъде изтрито, невъзстановимо или изпратено в карантина. Това става със специални бутони.

Добавяне на файл към Карантина в Anvir Task Manager

приложения

Този раздел показва списък на всички изпълнявани програми на компютъра. С помощта на инструмента Anvir Task Manager можете да завършите задачата. Например, ако приложението виси или прекалено натовари системата. При кликване върху процеса се появява прозорец с допълнителна информация за приложението.

Приложения в мениджъра на задачите на Anvir

процеси

Този раздел е предназначен за управление на текущите процеси в системата. Когато преглеждате допълнителна информация, може да има висок риск. Тогава такъв процес може да бъде изпратен за потвърждение с помощта на специален бутон. Сканирането се извършва от услугата Virus Total.

Вирусно сканиране в Anvir Task Manager

Вирусното сканиране в програмата е достъпно за всички обекти (Приложения, стартиране, услуги).

Услуги

В този прозорец можете да управлявате всички налични услуги на компютъра с автоматично изтегляне.

Услуги в ръководителя на задачите Anvir

Входни файлове

В раздела "Дневник" са изброени процесите, които са завършени или завършени.

Блокиране на вируси

Програмата Anvir Task Manager ефективно блокира вируси, които се опитват да проникнат в системата. И на потребителя се показва съобщение с подробна информация.

След като разгледахме програмата по-подробно, бях доволен от това. Той съдържа всички основни функции, необходими за пълноценна работа с компютъра. Инструментът е предназначен за по-опитни потребители. За начинаещи е малко вероятно да са полезни.

достойнство

  • Програмата има много необходими функции;
  • Безплатна версия;
  • Ефективно блокира вируси;
  • Руски език.
  • недостатъци

  • Инсталирайте допълнителен софтуер на трета страна без съгласието на потребителя.
  • Изтеглете Anvir Task Manager

    Изтеглете последната версия от официалния уебсайт.