Съвременните потребители на устройства, базирани на Android, независимо дали са смартфони или таблети, ги използват доста активно, включително за решаване на задачи, които преди това са били извършвани само на компютър. Така че дори много филми и телевизионни предавания се разглеждат на екрана на техните мобилни устройства, което, като се има предвид значителният диагонал и високото качество на изображението, изобщо не е изненадващо. С оглед на широкото търсене на такъв случай, в днешната статия ще говорим за пет приложения, които дават възможност за удобно гледане на телевизионни предавания, а не само на тях.

Вижте също: Приложения за гледане на филми на Android

Съдържанието

Megogo

Най-популярното домашно кино, достъпно не само с мобилни устройства андроид но и на IOS , компютри и smartTV. Има филми, телевизионни предавания, телевизионни предавания и дори телевизия. Говорейки директно за вида съдържание, което ни интересува в рамките на темата на статията, отбелязваме, че библиотеката е доста голяма и съдържа не само популярни, но и по-малко известни проекти. Благодарение на тясното сътрудничество между Мегого и Амедиатека, за което ще говорим по-късно, много телевизионни предавания тук излизат с актьорска игра ден или ден след премиерата си на западната телевизия (Игра на престоли, Светът на Дивия Запад). и т.н.).

Megogo - приложение за гледане на телевизионни предавания на вашето устройство Android

Можете да добавите любимите си филми и телевизионни предавания в Megogo към любимите си филми, а това, което не сте виждали, продължава във всеки един момент от същия момент. В приложението, както и на сайта на услугата, се запазва история на изгледите, която може да бъде намерена, ако е необходимо. Съществува собствена рейтингова система и коментари, които позволяват да се знае мнението на други потребители. Тъй като тази услуга е официална (юридическа), тоест, тя купува права за излъчване на съдържание от притежателите на права, ще трябва да плати за нейните услуги чрез издаване на оптимален, максимален или премиум абонамент. Цената му е доста приемлива. В допълнение, много проекти могат да се гледат безплатно, но с реклами.

Изтеглете приложението, за да видите серията Megogo от Google Play Store на Android

Изтеглете Megogo от Google Play Store

IVI

Друго онлайн кино, в голяма библиотека, в която има филми, анимационни филми и телевизионни предавания. Както беше споменато по-горе, той е достъпен не само за мобилни и интелигентни устройства, но и в интернет (от браузър на всеки компютър). За съжаление тук има значително по-малко телевизионни предавания, гамата нараства, но значителна част от нея е заета от местни продукти. И все пак това, което всеки е чул, със сигурност ще намерите тук. Цялото съдържание в IVI е групирано по тематични категории, като освен това можете да избирате между жанрове.

ivi - приложение за гледане на телевизионни предавания на мобилно устройство с Android

ivi, подобно на подобни услуги, работи по абонамент. След като го публикувате в приложението или на уебсайта, вие ще получите не само достъп до всички (или части, тъй като има няколко абонамента) филми и телевизионни предавания без реклами, но можете също да ги изтеглите за гледане без достъп до интернет. Не по-малко приятна характеристика е възможността да продължи гледането от мястото на неговото спиране и добре функционираща система за уведомяване, благодарение на която определено няма да пропуснете нищо важно. Част от съдържанието е достъпно безплатно, но с него ще трябва да гледате и рекламирате.

Изтеглете ivi от Google Play Market - приложение за гледане на телевизионни предавания на Android

Изтеглете ivi от Google Play Market

Okko

Онлайн кино набира популярност, която се появи на пазара много по-късно от колегите, разгледани в нашата статия. Освен телевизионни предавания има и филми и анимационни филми, има удобно сортиране по жанрове и посоки, а има и възможност за гледане на телевизионни предавания и дори театрални постановки. Опитвайки се да не се поддаде на конкурентния бръшлян, Okko също съхранява историята на изгледите, помни мястото на последното възпроизвеждане и ви позволява да изтегляте видеоклипове в паметта на мобилното устройство.

Интерфейс на приложението за гледане на телевизионния сериал Okko за Android

Това може да изглежда много странно, но Okko е представен под формата на две различни приложения: една от тях е предназначена за гледане на видео в HD качество, а другата - в FullHD. Вероятно за разработчиците е било трудно да направят отделен бутон за избор на резолюция, тъй като той се прилага в почти всички играчи. Онлайн киното предлага няколко подписки, от които да избирате, а това е доста добро, отколкото лошо - всяка от тях съдържа съдържание от определен тип или предмет, например анимационни филми на Дисни, екшън филми, телевизионни предавания и др. Ако обаче се интересувате от няколко посоки, ще трябва да платите за всеки от тях поотделно.

Изтеглете приложението Okko за гледане на телевизионни предавания на Android от Google Play Market.

Изтеглете Okko Movies in FullHD от Google Play Market
Изтеглете Okko Movies в HD от Google Play Store

Amediateka

Това е домът на HBO, поне такава услуга се казва за себе си. И все пак в неговата изключително богата библиотека има сериали и много други западни канали, някои от които се появяват тук едновременно (или практически) със западни премиери, но вече в професионална руска актьорска игра и, разбира се, с високо качество. Всичко това може да бъде изтеглено, включително за гледане в офлайн режим.

Интерфейсът на приложението за преглед на сериалите Amediateka за устройства с Android

Всъщност, съдейки единствено от обхвата и интерфейса на мобилното приложение, Amediatheka е най-доброто решение от всички разгледани по-горе, поне за феновете на телевизионните предавания. Тук като в Yandex , има всичко (добре, или почти всички). Както и в дискутираните по-горе конкуренти, има една умна система от препоръки, напомняния за нови епизоди и много други също толкова приятни и полезни функции.

Изтеглете приложението за разглеждане на серията Amediateka от Google Play Store за Android

Осезаемата липса на това кино е не само в скъпата цена на абонаментите, но и в доста голям брой - някои включват съдържанието на специфични канали или канал (HBO, ABC и др.), Други са отделни серии. Вярно е, че вторият вариант - това е по-вероятно да наемат, а не абонамент, и след като се плаща за него, вие получавате избраното шоу на ваше разположение за 120 дни. И все пак, ако консумирате този вид съдържание в една глътка, тогава рано или късно ще забравите да платите нещо или просто съжалявате за парите.

Изтеглете Amediateka от Google Play Market

Netflix

Разбира се, най-добрата платформа за стрийминг, снабдена с най-голямата библиотека от телевизионни предавания, филми и телевизионни предавания. Голяма част от проектите, представени в базата на сайта, бяха произведени от собствените ресурси на Netflix или с нейната подкрепа, сравним, ако не и голям дял, се състои от добре познати заглавия. Говорейки директно за поредицата - тук няма да намерите всичко, но със сигурност повечето от това, което искате да видите, особено като много телевизионни сериали излизат наведнъж за целия сезон, а не в една серия.

Интерфейс на приложението за разглеждане на Netflix за Android

Тази услуга е подходяща за семейна употреба (възможно е да се създават отделни профили, включително и за деца), тя работи на почти всички платформи (мобилни, телевизионни, компютърни, конзолни), поддържа едновременно възпроизвеждане на няколко екрана / устройства и си спомня мястото където сте спрели да сърфирате. Друга хубава характеристика са персонализирани препоръки въз основа на вашите предпочитания и история, както и възможността за изтегляне на част от съдържанието за гледане офлайн.

Изтеглете приложението за разглеждане на Netflix серията от Google Play Store на Android

Netflix има само два недостатъка, но те са тези, които ще изплашат много потребители - това е високата цена на абонамента, както и липсата на руски актьор за много филми, телевизионни предавания и предавания. Нещата са много по-добри с руски субтитри, въпреки че напоследък има все повече и повече аудио записи.

Изтеглете Netflix от Google Play Store

Вижте също: Приложения за гледане на телевизия на Android

В тази статия говорихме за петте най-добри приложения за гледане на телевизионни предавания, а в библиотеката на всеки от тях има и филми, телевизионни предавания, а понякога и телевизионни канали. Да, всички те са платени (работят на абонамент), но това е единственият начин да се консумира законно, без да се нарушават авторските права. От вас зависи да решите кои от решенията сме решили да изберете. Това, което ги обединява е, че всички те са онлайн кина, които се предлагат не само на смартфони или таблети с Android, но и на мобилни устройства от противоположния лагер, както и на компютри и Smart-TV.

Вижте също: Приложения за изтегляне на филми на Android