IOS


Така се случи, че поради затворената природа на операционната система iOS, потребителите на iPhone понякога срещат различни трудности. Например, когато има нужда от изтегляне на видео, се оказва, че той може да бъде изтеглено от Интернет само с помощта на специални приложения, които ще бъдат разгледани по-долу.

Видеоматериал Pro

Идеята на приложението е интересна: възможността да изтегляте и гледате видеоклипове от различни източници. Можете например да възпроизвеждате снимки и видеоклипове, съхранявани на iPhone, да гледате и да изтегляте видеоклипове, записани в Dropbox и Google Диск, и да изтегляте видео от компютъра си чрез Wi-Fi.

Изтеглете видео Saver Pro за iOS

И разбира се, основната функция на Video Saver Pro е възможността да изтегляте видео от почти всеки сайт. Това е много просто: отидете на сайта, от който искате да изтеглите видеото, да го пуснете да играе, след това Video Saver Pro незабавно предлага да го изтеглите.

Изтеглете видео Saver Pro

iLax

Функционално приложение, сред което има връзка с хранилището за облаци, изтегляне на видео от всеки компютър през Wi-Fi (и двете устройства трябва да са свързани към същата мрежа), задаване на парола за приложението и изтегляне на видео от интернет.

Изтеглете iLax за iOS

Изтеглянето е следното: след като стартирате iLax на екрана си, ще отворите вградения браузър, с който трябва да отидете на видеото, което търсите. Ако го поставите на възпроизвеждане, ще видите настроения бутон "Изтегляне" на екрана. Каченото видео ще се вижда само от приложението.

Изтеглете iLax

Aloha Browser

Това решение е пълнофункционален браузър за iPhone, а като бонус потребителят може да изтегля видео и музика от интернет. Имате всичко необходимо за удобно сърфиране в мрежата: вграден буутлоудър, VPN, частен прозорец, разпознаване на QR-код, плейър за гледане на VR-видео, запис на трафик, блокиране на рекламата и стилен интерфейс.

Изтеглете Aloha Browser за iOS

Изтеглянето на видеоклипове от интернет с Aloha е много проста: отворете желаната уеб страница, поставете видеото за възпроизвеждане и след това кликнете в горния десен ъгъл на иконата за изтегляне, след което ще бъдете помолени да изберете папката и желаното качество. Всички изтеглени видеоклипове попадат в отделна секция на "Изтегляния" .

Изтеглете Aloha Browser

Всяка от приложенията, представени в статията, напълно се справя със задачата да изтегля видеоклипове на iPhone. Но от гледна точка на простотата, удобството, функционалността и целесъобразността на интерфейса, според автора Aloha Browser печели.