Ако не е нужно просто инструмент за писане на файлове на диск, а истинска функционална програма, насочена към професионална употреба, изборът на такъв план за софтуерни решения е значително стеснен. Ashampoo Burning Studio, което ще разгледаме по-долу, се отнася конкретно до тази категория софтуер.

Ashampoo Burning Studio е мощен и функционален комбайн, насочен към записване на информация на оптично устройство, създаване на множество копия, подготовка на корици и много други. Тази програма съдържа всички необходими инструменти, които ще задоволят и най-предубедения потребител.

Съветваме ви да погледнете: Други програми за записване на дискове

Записване на данни

В тази част на приложението информацията се записва на диска или се разпространява на няколко диска.

Напишете данни на диска в Ashampoo Burning Studio

резервно копие

Една от забележителните характеристики на Ashampoo Burning Studio е възможността да архивирате файлове. Ще трябва да зададете файлове и папки и, ако е необходимо, да зададете парола. Резервно копие може да бъде създадено както на лазерно устройство, така и на твърд диск или USB флаш устройство.

Архивиране на Ashampoo Burning Studio

Възстановяване на файлове и папки

Където има резервно копие, има и възможност за възстановяване на файлове и папки. Ако резервното копие е било записано на сменяемо устройство, просто трябва да го свържете с компютъра, след което програмата автоматично ще открие архива на архивите.

Възстановяване на файлове и папки в Ashampoo Burning Studio

Записване на аудио CD

С помощта на Ashampoo Burning Studio създавате както нормален аудио компактдиск, така и оптично устройство със записани MP3 и WMA файлове.

Записване на аудио компактдиск в Ashampoo Burning Studio

Конвертиране на аудио CD

Прехвърлете аудио информация от диск на компютър и запазете в удобен формат.

Конвертиране на аудио CD в Ashampoo Burning Studio

Видеозапис

Запишете висококачествени филми на дисково устройство, за да ги възпроизвеждате по-късно на поддържаните устройства.

Записване на видео на диск в Ashampoo Burning Studio

Създаване на капаци

Един от най-интересните инструменти, който ви позволява да поемете отговорност за създаване на обложки за дискове, брошури, разработване на изображение, което да премине през самия диск и т.н.

Създаване на кожи в Ashampoo Burning Studio

копиране

Като използвате едно устройство като източник и другото като приемник, създайте в един миг напълно идентични копия на дисковете.

Копирайте диска в Ashampoo Burning Studio

Работа с изображения

Програмата предлага доста широка гама от възможности за работа с дискови изображения: създаване на изображение, писане на диск и гледане.

Работа с изображения в Ashampoo Burning Studio

Пълно почистване

Отделен инструмент в програмата е възможността за напълно изчистване на презаписваемия диск. Изтриването може да се извърши бързо и по-задълбочено, което няма да ви позволи да възстановите изтритите от вас файлове.

Пълно почистване на диска в Ashampoo Burning Stidio

Записване на файлове с разширени настройки

Този раздел е предназначен предимно за професионалисти нормалният потребител не трябва да определя настройки като опциите на файловата система, избора на метода за записване и др.

Записване на файлове на диск с разширени настройки в Ashampoo Burning Studio

Предимства на Ashampoo Burning Studio:

1. Модерен интерфейс с руски език;

2. Богат набор от функции за професионална употреба.

Ashampoo Burning Студио:

1. Необходима е регистрация, за да се използва програмата;

2. Това натоварва сериозно операционната система, така че потребителите със стари и слаби компютри могат да се справят с неправилна работа.

Ashampoo Burning Studio е интегриран инструмент за записване на дискове, разработване на обложки, създаване на резервни копия и др. Ако имате нужда от прост инструмент за записване на оптично устройство с файлове, по-добре е да погледнете към други програми.

Изтеглете пробна версия на Ashampoo Burning Studio

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт