Драйверите са части от софтуера, необходими за правилното функциониране на устройствата и външните компоненти на компютъра. Ако свържете оборудването с компютър, без да инсталирате тези компоненти, възможно е той да не работи правилно или да не работи изобщо.

Но поддържането на водача в актуализирано състояние е не по-малко важно от присъствието им на компютъра. Auslogics Driver Updater е предназначен само за актуализиране на този софтуер и с него можете да се отървете от много хардуерни проблеми.

Съветваме ви да погледнете: Най-добрите решения за инсталиране на драйвери

скенер

Скенерът се стартира автоматично, когато програмата стартира за първи път и има за цел да открие стари и нови драйвери, както и информация за системата.

Сканиране на системата в Auslogics Driver Updater

преглед

В приложението има полезен раздел "Общ преглед", където можете да намерите информация за драйверите на вашия компютър (1), кратка информация за вашата система (2) и тук можете да актуализирате софтуерните компоненти и да сканирате системата (3).

Информация за водача и системата на Auslogics Driver Updater

Актуализиране на драйверите

В раздела "Диагностика" можете да актуализирате драйверите едновременно (1) или всички маркирани (2) едновременно. Актуализацията е достъпна само в платената версия . В същия раздел можете да пренебрегнете конкретен продукт (1), така че да не се появи по време на последващо сканиране.

Актуализирайте драйверите в Auslogics Driver Updater

Резервно копие

В случай на неуспешен опит за актуализиране или повреда по линията, можете да повредите системата. Но в Auslogics Driver Updater има възможност за създаване на резервно копие на драйвери.

Архивиране на актуализацията на драйвери за Auslogics

възстановяване

След като създадете резервно копие, можете да върнете предишната версия на този или този драйвер. И ако програмата не вижда резервно копие, можете да посочите пътя към него.

Възстановяване на актуализацията на драйвери за Auslogics

Игнориране на списъка

Програмата има списък с драйвери, които са игнорирани при сканиране, и с нея можете да ги направите отново видими.

Премахнете от програмата Auslogics Driver Updater

Ниво на старост

Auslogics Driver Updater е в състояние да определи колко е стар шофьорът, а червеният цвят на лентата показва, че спешно се нуждае от актуализация.

Старост в Auslogics Driver Updater

предимства:

  1. Една от най-обширните бази на водача
  2. Лесен за използване

недостатъци:

  1. Актуализацията е достъпна само в платената версия

Auslogics Driver Updater е най-богатият инструмент за драйвери, а ако не и за платения ъпгрейд, програмата няма да има недостатъци. Като цяло това е много удобно решение, което няма излишни функции, но има всичко необходимо за този вид продукти.

Изтеглете пробна версия на Auslogics Driver Updater

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт