Първоначално инсталираната операционна система работи бързо и без грешки. Но с течение на времето, тя започва да се повтаря, по-бавно да се зарежда. Особено проблемът е спешен за тези потребители, които често инсталират и премахват различни програми. Често, за да се коригира ситуацията, достатъчно е да се използват специални инструменти, които почистват регистъра, увеличават производителността на системата.

Auslogics Registry Cleaner - програма за почистване на системния регистър. Има вграден съветник за ускоряване на компютъра. Бързо се инсталира и в рамките на няколко минути намира всички грешни ключове на системния регистър. Да видим какви функции са включени в програмата.

преглеждане

В лявата част на главния прозорец има проводник. Къде по подразбиране всички проверени системни файлове ще бъдат проверени. По желание някои от тях могат да бъдат премахнати. За да започнете теста, трябва само да кликнете върху бутона "Сканиране" .

Сканиране в Auslogics Registry Cleaner

При завършване на сканирането в прозореца се показва отчет за проблемите в различните отдели на системата. Потребителят трябва внимателно да прочете резултатите и да избере тези, които трябва да бъдат изтрити.

Намерени са грешки в Auslogics Registry Cleaner

Периодично се случва, че важните системни ключове се изтриват. В резултат на това, когато работите с компютър, могат да възникнат различни грешки до невъзможността за зареждане.

Архивиране на данни

В случай на проблеми в системата функцията за архивиране на промените е включена в програмата. Използвайки тези данни, можете да върнете компютъра в предишното си състояние. По подразбиране функцията е включена и изключена, не се препоръчва.

Възстановяване на системните промени в Auslogics Registry Cleaner

настройки

В секцията с настройки можете да промените езика на интерфейса, без да напускате програмата. Тук също така посочвате списък с изключения, които ще бъдат игнорирани по време на сканирането. От прозореца за настройки можете да изключите архивирането на промените.

Настройки в Auslogics Registry Cleaner

Търсете ключове в системния регистър

Понякога потребителите трябва да премахват отделни ключове на системния регистър. За да направите това, можете да използвате вграденото търсене на тези клавиши и да изпълните изтриването.

Намиране на правилния ключ в Auslogics Registry Cleaner

Специален съветник за BootSpeed

Допълнителна характеристика на програмата, която оптимизира компютъра, ускорява изтеглянето. Той се инсталира отделно, когато се превключва към раздела в допълнение. При мен лично антивирусната система не пропусна. Ето защо не го разгледах по-нататък.

Помощник за BootSpeed ​​в Auslogics Registry Cleaner

Защитете компютъра си от вируси

Когато отворите този раздел, се отваря браузърът, където можете да изтеглите помощната програма за премахване на вируси - Anti-Malware 2016. Можете да избирате между пробна версия с ограничени възможности или лиценз.

Защитете компютъра си от вируси в Auslogics Registry Cleaner

Защитете данните в случай на загуба

Когато отидете в секцията за защита на личните данни, картината се повтаря. В браузъра се отваря друг прозорец, където се предлага да изтеглите приложението BitReplica, което ви позволява да архивирате данните ръчно или по график.

Защита на лични данни от загуба в програмата Auslogics Registry Cleaner

След като разгледахме програмата Auslogics Registry Cleaner, забелязах за себе си повече недостатъци, отколкото предимства.

недостатъци

 • Инсталиране на трета страна, adware;
 • Възможност за изтриване на важни ключове в регистъра;
 • Блокиране на допълнителния помощник BootSpeed ​​с антивирусна система;
 • Добавки от други производители.
 • достойнство

 • Прост интерфейс;
 • Руски език;
 • Напълно безплатно.
 • На последния етап от инсталацията ще бъдат предложени инсталации на допълнителни програми. Тези кърлежи могат да бъдат премахнати. За да работите с Auslogics Registry Cleaner, тези допълнения не са необходими.

  Изтеглете Auslogics Registry Cleaner

  Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт