Онлайн услугата Avazun ви помага да редактирате снимки без да инсталирате допълнителен софтуер. Редакторът има доста прост и интуитивен интерфейс с достатъчно разнообразие от функции. Инструментът включва както възможност за проста обработка, така и по-сложни операции с изображението. За да използвате услугите на редактора, не се нуждаете от регистрация и всички операции могат да се извършват абсолютно безплатно.

Интерфейсът на уеб приложенията е на руски език. Той е разработен с помощта на технологията Macromedia Flash, така че ще ви е необходим подходящ plug-in, за да го използвате. Да разгледаме възможностите на услугата по-подробно.

Отидете на редактора на снимки Avazun

Основни функции

Ето основните характеристики на редактора - изрязване, преоразмеряване, завъртане, промяна на ключа, контраст, яркост и премахване на червените очи. Също така е възможно да приложите ефекта на огледалото.

Основни функции Онлайн редактор на снимки Avazun

За по-голямата част от сервизните функции се добавят допълнителни настройки, с които можете да персонализирате параметрите на всяка операция според вашите нужди.

вещи

С помощта на различни ефекти можете да промените показването на снимката, например размазване на очертанията, да превърнете снимката в черно и бяло, да я направите като комична картина, да приложите сепиен филтър, да зададете пикселен дисплей, да дадете ефект на устройство за нощно виждане и много други.

Ефекти Онлайн фоторедактор Avazun

регистрация

Този раздел съдържа инструменти за прилагане на снимки или текст, като се използва запълване или рисуване с молив. Използвайки тези възможности, можете да направите рамка на снимка, пощенска картичка, плакат или да вмъкнете лицето на друг в различни шаблони.

Онлайн редактор на снимки Avazun

Раздел "Украсете"

Тук можете да увеличите или намалите остротата на изображението. Премахнете всички недостатъци и дори изгладете бръчките. Секцията е предназначена специално за корекция на снимките на лицето и тялото на човек.

Раздел Украсете онлайн редактора на снимки Avazun

За съжаление някои функции на този раздел нямат допълнителни настройки, което прави редакцията доста трудна.

деформация

В тази секция има функции, които често не се срещат в обикновените редактори. Има инструменти като компресиране, разтягане и усукване на различни части от снимката.

Деформация онлайн фоторедактор Avazun

групи

В случай, че сте добавили текст или снимки към снимка, можете да определите тяхната последователност на показване чрез слоеве. Поставете текста върху или над поставената снимка.

Слоеве онлайн фоторедактор Avazun

Допълнителни функции

Това са по-разширени функции на редактора. Тук можете да регулирате цвета с помощта на хистограма, да изрежете и да преместите определени части от изображението, като използвате "интелигентно" рязане, а също така да пребоядете снимката с помощта на специална функция за оцветяване.

Разширени функции Онлайн редактор на снимки

В допълнение към описаните по-горе възможности, редакторът може да изтегля снимки директно от уеб камерата, което може да бъде много удобно в случая, ако има такъв.

достойнство

  • Обширно функционално;
  • Руски език;
  • Безплатно ползване.

недостатъци

  • Незначителни закъснения по време на работа;
  • Няма допълнителни настройки за някои ефекти;
  • Не знае как да увеличи размера на снимката;
  • Няма функция за произволно намаляване на размера на изображението, отделно по ширина или височина;
  • Когато добавяте текст в едно текстово поле, той не се показва едновременно на кирилица и латиница.

Avazun може да се припише на средната класа на фоторедактори сред подобни онлайн услуги. Той няма много голям брой функции, но налице ще бъде достатъчен за лесно редактиране. Също така е необходимо да се обърне специално внимание на функцията на деформация и "умен" ексцизия, които са рядкост за подобни уеб приложения.

Не се наблюдават специални закъснения при работа с малки изображения - редакторът може да бъде доста удобен за използване за техните нужди в случай, че компютърът няма инсталирана програма за извършване на необходимите операции.