Ако потребителят на устройството с Android реши да извърши сериозни софтуерни манипулации с устройството си или има желание да се възползва от персонализирането, най-вероятно ще се нуждае от права на суперпотребител. Най-лесният начин да получите права на root използва специализирани приложения за Android. За много устройства Baidu Root ще бъде добър избор за решаване на проблема.

Baidu Root е едно от приложенията, което ви позволява да получите root права на Android само с няколко докосвания. Поддържат се голям брой устройства с Android, изпълняващи различни версии на операционната система. Според разработчика, програмата трябва да работи на 90% от съвременните и не много устройства.

Baidu корен стартиране

Първи корен

Основната функция на Baidu Ruth е да даде на собственика на устройството възможността да получи права на суперпотребител. За това се използват само два интерфейсни елемента: един раздел в долната част на главния екран на приложението и един бутон - "Вземи корен" .

baidu коренът получава права на корен

Управление на правата на рога

В процеса на работа, Baidu Ruth създава специално приложение, което позволява в бъдеще да се управляват приетите права на коловоз. SuperUser не е най-популярното решение поради използването на китайски в интерфейса, но не можете да мислите за намирането на необходимите допълнителни приложения.

Бауд корен работа SuperUSER

Допълнителни функции

Към възможностите на приложението, в допълнение към достъпната достъпност на root права, е необходимо да се отбележи възможността за инсталиране на различни допълнителни компоненти и приложения. Този потребител обаче е малко вероятно да се интересува от потребителя, за когото китайският език не е роден.

Бауд корен разширени функции

Същото важи и за настройките на приложенията. Всички на китайски.

байда корен настройки

достойнство

  • Поддържа широка гама от устройства с Android;
  • Поддръжка за приложението на различни версии на Android, включително "пресни";
  • Получаването на права на root се осъществява с едно докосване.

недостатъци

  • Липса на пълен превод на интерфейса на приложението на руски и английски;
  • След като програмата изпълнява основната си функция, в машината на потребителя се появяват "нежелани" приложения.

За да реши проблема с получаването на коренни права, коренът Baidu обикновено е добър инструмент. Приложението не изисква компютър да извършва манипулации и работи много бързо.

Изтеглете Baidu Root безплатно

Изтеглете последната версия на приложението