Bart PE Builder е полезна програма, която помага при създаването на дисково изображение или записването на това изображение на устройство за съхранение. Въпреки факта, че в момента има много подобни решения, това има една особеност: имайки компактна медия с изображението, потребителят ще може да работи Windows XP и Windows Server 2003, като просто свържете устройството за съхранение с компютъра. Системата отговаря за средата Bart PE, която осигурява всички налични функции.

Създаване на ISO изображение

За да създадете готово дисково изображение, достатъчно е да имате инсталационни файлове на Windows. В бъдещия имидж, в допълнение към основните елементи, можете да включите и други, чието отсъствие няма да засегне резултата по никакъв начин.

Създаване на ISO образ в Burt PE Builder

Зареждане на ISO изображение на диск

В допълнение към създаването, изображението може да се изтегли и на диск. За това трябва да имате инсталационни файлове, само в този случай изображението ще бъде заредено не на твърдия диск, а директно на флаш устройство или компактдиск. Записът се извършва или чрез алгоритъма на StarBurn, или чрез алгоритъма за запис на CD.

Изтеглете ISO изображението на диск в Burt PE Builder

Свързващи модули

В Bart PE Builder има плъгини, които могат да бъдат представени в монтажа като отделни програми или плъгини, които опростяват или оптимизират средата BartPE. Тези модули са по избор и могат да бъдат деактивирани, конфигурирани, редактирани или изтрити по искане на потребителя.

Модули в Bart PE Builder

достойнство

  • Интуитивен интерфейс;
  • Руска локализация;
  • Универсална достъпност и безплатно;
  • Ефективността.

недостатъци

  • Липса на актуализации;
  • Липса на изтегляне на сайта на програмиста;
  • Малък брой функции.

По този начин, Bart PE Builder е проста програма, която не надминава аналозите във функционалността, но има функция, която му позволява да се открои от конкуренцията.