Понякога потребителите срещат PDF файлове с доста голям размер, поради което техният износ може да бъде малко ограничен. В този случай програмите, които могат да намалят тежестта на тези обекти, ще помогнат за спасяването. Един от представителите на този софтуер е Free PDF Compressor, който ще бъде разгледан в тази статия.

Намаляване на размера на PDF файловете

Единствената функция, която безплатният PDF компресор може да изпълни, е да намали размера на PDF документа. Програмата може да компресира само един файл наведнъж, така че ако искате да намалите броя на подобни обекти, ще трябва да направите това един по един.

Основният прозорец на Free PDF Compressor

Параметри на компресията

В Free PDF Compressor има няколко шаблона за компресиране на PDF документа. Всеки от тях ще даде на файла определено качество, от което потребителят се нуждае. Това ще подготви PDF файла за изпращане по електронна поща, посочващ качеството на екранната снимка, създаване на електронна книга и изготвяне на документа за черно-бяло или цветен печат в зависимост от съдържанието. Струва си да си спомним, че колкото по-добро ще бъде качеството, толкова по-малка ще бъде степента на компресията му.

Настройки за компресиране на документи в безплатен PDF компресор

достойнство

  • Безплатно разпространение;
  • Лесна употреба;
  • Няколко опции за компресиране на файлове.

недостатъци

  • Интерфейсът не е преведен на руски език;
  • Няма разширени настройки за компресиране на документи.

Така че, Free PDF Compressor е лесен и удобен инструмент, който може да извърши намаляване на PDF файла. За да направите това, има няколко параметъра, всеки от които ще установи качеството на документа. В този случай програмата може да компресира само един файл наведнъж, така че ако трябва да извършите такива действия с няколко PDF-обекта, ще трябва да ги изтеглите от своя страна.

Свали Free PDF Compressor безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт