Има тясно фокусирани програми, чиято функционалност е доста ограничена, но в същото време е достатъчна за пълноценна употреба. BatteryInfoView е един от тези. Името му говори само по себе си - програмата е разработена така, че да показва цялата информация за батерията на устройството. Нека да я разгледаме по-подробно.

езици

Преди да инсталирате програмата, обърнете внимание на факта, че тя поддържа много езици, но те не могат да бъдат избирани от менюто, тъй като те се изтеглят отделно. На страницата за изтегляне трябва да изберете подходящия език, да го изтеглите и да поставите файла в основната папка на BatteryInfoView. Поради тази възможност самите потребители могат да преведат или променят грешките в превода чрез редактиране на файла. След стартирането, всички елементи ще бъдат показани на инсталирания език, по подразбиране това е английски.

БатерииInfoView езици

Информация за батерията

В основния прозорец има различни данни за инсталираната батерия. Има много линии, започващи от производителя и завършващи с химическия състав. Можете да кликнете върху всеки елемент и да изучите характеристиките по-подробно.

Основният прозорец на BatteryInfoView

В менюто "Преглед" е възможно да превключвате между режимите, има възможност за персонализиране на външния вид на редове и съвети. В този прозорец се компилира HTML отчет за избраните или всички елементи. Вдясно има клавишни комбинации, с които програмният контрол е по-бърз.

BatteryInfoView настройки за преглед

събития

BatteryInfoView записва събитията за състоянието на батерията. Те са в отделен прозорец и могат да бъдат фиксирани както на таймера, така и при определени конкретни събития. Цялата информация се разделя на колони и се показва едновременно, което е много удобно за преглед на промените в отделните случаи.

Събития в BatteryInfoView

Самият потребител може да редактира заснемането на събития чрез прозореца "Разширени настройки" . Има елементи с автоматични актуализации на състоянието, таймер за добавяне на събития към дневника и допълнителни опции. Ако избраните събития се появят, програмата ще направи съответния запис в дневника.

BatteryInfoView Настройки на отчетите за батерията

Чрез двукратно натискане на регистрационния файл потребителят получава кратка информация за батерията. Показва се и в графите, но е по-удобно да разгледаме по-подробно някои линии.

BatteryInfoView Battery Properties

Запазване на избраните елементи

Ако искате да съхранявате данни за батерията, можете да използвате една от функциите на програмата. За да направите това, просто изберете някои или всички елементи, които ще бъдат запазени, и кликнете върху съответния бутон. Остава да зададете името на файла и да изберете местоположението му.

Съхраняване на елементи в текстов формат BatteryInfoView

Данните се съхраняват във формат TXT и могат да се видят по всяко време. Цялата информация се сортира в групи и се показват същите данни, които са били видими в програмата. Това може да бъде полезно за сравняване на няколко батерии или за съхраняване на дългосрочна информация за един от тях.

Файл с текстови данни BatteryInfoView

достойнство

  • Програмата е напълно безплатна;
  • Има руски език;
  • Подробна информация за състоянието на батерията се показва;
  • Възможно е да се съхраняват статистически данни в текстова форма.

недостатъци

  • При тестване на BatteryInfoView не бяха открити недостатъци.

Тази програма ви позволява незабавно да получите информация за състоянието на инсталираната батерия, да видите дневника на събитията и да запазвате данни. Тя перфектно се справя със задачата в ръка и ясно изпълнява всички функции.

Свали BatteryInfoView безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт