За да се осигури високо ниво на поверителност на потребителите в среда с Windows 10, са необходими специални инструменти, защото Microsoft без колебание събира информация за това какво се случва на компютър, работещ със собствена операционна система, за неизвестни цели. Сред инструментите за предотвратяване на шпионаж, неговата ефективност и лекота на използване се подчертава от приложението Shut Up 10.

Съхраняването на собствените данни и информация за действията, извършени на компютъра до момента, е изключително важно за много потребители на Windows фактор, който влияе върху нивото на комфорт и чувството за сигурност при работа в околната среда. След като веднъж сте приложили Shut Up 10, можете за известно време да осигурите увереност в отсъствието на наблюдение от разработчика на OS.

Автоматичен анализ, препоръки

Потребителите, които не искат да се впуснат в тънкостите на променящите се компоненти на Windows 10, могат да бъдат сигурни, като използват Shut Up 10. При първото стартиране на приложението приложението анализира системата и дава препоръки за необходимостта от активиране на дадена функция.

Затваряне 10 Първо стартиране, препоръки

В допълнение към оборудването на името на всеки вариант в приложението с икона, показваща нивото на въздействие върху неговата система за кандидатстване, всички елементи на параметрите, които са на разположение за модификация, се предоставят от създателите на Shut Up 10 с подробно описание.

Shut UP 10 Препоръки за разработчици, описание на функциите

Обратимост на действията

Преди да направите големи промени в операционната система, като използвате Shut Up 10, трябва да обмислите възможността за връщане към първоначалните настройки. В това приложение има функции за създаване на точка за възстановяване, както и определяне на настройките "по подразбиране", за да се върнете към предишното състояние на операционната система в бъдеще, ако е необходимо.

Затворете 10 обратими действия

Настройки за сигурност

Първият блок от опции, предлаган от разработчиците на Shat Ap 10, който трябва да се приведе в съответствие със ситуацията, когато нивото на конфиденциалност е високо, е настройката на параметрите за сигурност, включително възможността да се прекъсне връзката с данни към разработчика на телеметрични данни.

Затворете UP 10 настройки за сигурност

Конфигуриране на антивирус

Един вид информация, която интересува лица от Microsoft, е информация за работата на интегрирания антивирус в операционната система, както и доклади за потенциални заплахи, възникнали по време на операцията. За да предотвратите прехвърлянето на такива данни, можете да използвате опциите в секцията "Microsoft SpyNet и Windows Defender" .

Затворете 10 Windows Defender и Microsoft SpyNet

Правила за поверителност

Основната цел на Shut Up 10 е да се предотврати загубата на лична информация от страна на потребителя, като специално внимание се обръща на създаването на защита на поверителни данни.

Затворете UP 10 Декларация за поверителност

Защита на личните данни

Освен системните компоненти, достъпът до потребителска информация, която е нежелателна за гледане от неоторизирани лица, може да получава инсталирани приложения. Ограничаване на прехвърлянето на данни към програми от различни източници позволява специален блок от параметри в Shut Up 10.

Затваряне 10 Конфиденциалност на приложението

Microsoft Edge

Microsoft е оборудван интегриран в уеб браузъра Windows 10 Възможност за събиране на някои потребителски данни и информация за активността. Тези канали за изтичане на информация могат да бъдат блокирани от Shut Up 10 чрез деактивиране на някои от функциите Edge чрез приложението.

Затваряне 10 Microsoft Edge Browser

Синхронизиране на настройките на операционната система

Тъй като синхронизирането на параметрите на операционната система, когато се използва един акаунт на Microsoft на няколко системи, се извършва чрез сървъра за разработка на Windows, задържането на стойностите е много лесно. За да предотвратите загубата на данни за лични предпочитания, можете да промените настройките в блока "Синхронизиране на настройките на Windows" .

Затваряне 10 Синхронизирайте настройките на Windows

Кортана

Cortana Voice Assistant има достъп до всички лични данни на потребителя, включително имейл, адресна книга, история на заявки за търсене и др. Използвайки този подход, едва ли е възможно да скриете собствената си информация от лица от Microsoft, но основните функции на Cortana могат да бъдат деактивирани с помощта на специализираните инструменти, налични в Shut Up 10.

Затвори 10 Кортана

геолокация

Управлението на услугите за местоположението може да предотврати далеч от всякога желано предаване на информация за местоположението на устройството. В разглежданото заявление в съответната част от параметрите са предоставени всички опции, необходими за подтискане на шпионажа.

Shut UP 10 Управление на услугите за местоположение

Потребителски и диагностични данни

Събирането на данни за това, което се случва в Windows 10, може да се извърши от създателя на OS, включително използването на канали за предаване на диагностични данни. Разработчикът на Shut Up 10, знаейки за такава пропуск в сигурността, е предоставен в инструменталните функции за деактивиране на изпращането на диагностична информация.

Shut UP 10 Предотвратяване на предаването на потребителски и диагностични данни

Заключване на екрана

В допълнение към повишаването на степента на поверителност, разглежданият инструмент позволява да се отърве от потребителя досадни реклами, които вече са достигнали до екрана за заключване на операционната система и да спестят трафика, изразходван за получаването му.

Настройки за заключване на екрана

OS Updates

В допълнение към деактивирането на компоненти, които могат да наблюдават потребителя, приложението Shat App 10 ви позволява гъвкаво и незначително да конфигурирате модула, отговарящ за актуализирането на Windows.

Shut UP 10 Управление на актуализациите на Windows

Допълнителни функции

За да се предотврати напълно и окончателно достъпът на лица от Microsoft до потребителските данни и програмите, инсталирани в операционната система, както и действията, които изпълняват, може да се използва една от допълнителните опции на приложението Shut Up 10.

Затваряне 10 Допълнителни опции

Запазване на настройките

Тъй като списъкът с наличните параметри за промяна с описания параметър е обширен, конфигурацията на инструмента може да отнеме доста време. За да избегнете повторението на процедурата всеки път, когато имате нужда от нея, можете да запазите профила за настройки в специален файл.

Изключете 10 параметъра за експортиране

достойнство

  • Интерфейс на руски език;
  • Широка гама от функции;
  • Удобство и екстремно информативен интерфейс;
  • Обратимост на операциите, извършени в програмата;
  • Възможност за автоматичен системен анализ и препоръки за прилагане на опции въз основа на резултатите от него;
  • Функция за запазване на профила за настройки.

недостатъци

  • Не е разкрито.

Инструментът Shut Up 10, за да се повиши нивото на поверителност на потребителя чрез операционната система Windows 10, както и защитата на неговата лична информация от събирането и прехвърлянето в Microsoft е много лесно да се приложи. Всички функции на приложението са описани подробно и могат да се използват едновременно, което отличава инструмента между аналозите.

Свали Shut Up 10 безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт