Напоследък потребителите имат нужда да инсталират любимите си мобилни приложения на компютъра. Използването на стандартни инструменти на операционната система за това не е възможно. За да изтеглите и инсталирате такива приложения, са разработени специални емулатори.

Bluestacks - програма, която ви позволява да стартирате приложения на Android на операционната система Windows и Mac. Това е основната функция на емулатора. Сега разгледайте неговите допълнителни функции.

Задаване на местоположението

В основния прозорец можем да наблюдаваме менюто, което се предлага на всяко устройство с Android. Собствениците на смартфони ще могат лесно да разберат настройките си.

Можете да зададете местоположението в лентата с инструменти на програмата. Тези настройки са необходими за правилната работа на много приложения. Например, без тази функция не е възможно да се показва правилно прогнозата за времето.

Местоположение на програмата Bluestacks

Персонализирайте клавиатурата

По подразбиране физическият режим на клавиатурата е настроен на Blustax (Използване на клавишите на компютъра). По искане на потребителя можете да го промените на екран (както при стандартно устройство, работещо под Android), или по свой собствен (IME).

Избиране на клавиатурата в програмата Bluestacks

Настройване на ключове за управление на приложения

За удобство на потребителя, програмата ви позволява да конфигурирате горещите клавиши. Например можете да определите комбинация от клавиши, които ще увеличат или намалят мащаба. По подразбиране това свързване на клавиши е активирано, ако желаете, можете да го изключите или да замените задачата за всеки клавиш.

Сравнение на контролера и клавиатурата в програмата Bluestacks

Импортиране на файлове

Много често, когато инсталирате Bluestacks, потребителят трябва да прехвърли някои данни в програмата, например снимки. Можете да направите това, като използвате функцията за импортиране на файлове от Windows.

Импортиране на файлове от Windows в програмата Bluestacks

Бутон "Twitch"

Този бутон присъства изключително в новата версия на емулатора Bluestax. Позволява ви да персонализирате излъчването, като използвате опцията Bluestacks TV приложението, инсталирано с APP Player.
Приложението се показва в отделен прозорец. В допълнение към създаването на предавания в Bluestacks TV можете да видите препоръчания видео и чат в чат режим.

Бутон "Twist" в Bluestacks

Функция на разклащане

Тази функция като действие прилича на треперене на смартфон или таблет.

Разтърсва в програмата Bluestacks

Ротация на екрана

Някои приложения не се показват правилно, когато екранът е хоризонтален, така че можете да завъртите екрана в Blustax с помощта на специален бутон.

Обръщане на изображение в програмата Bluestacks

Screenshot от екрана

Тази функция ви позволява да направите екранна снимка на приложението и да го изпратите по имейл или да го споделите в социалните мрежи. Ако е необходимо, създаденият файл може да бъде прехвърлен на компютъра.

Screenshot на Bluestacks

Когато използвате тази функция, воден знак Bluestacks ще бъде добавен към създадената картина.

Бутон за копиране

Този бутон копира информацията в клипборда.

Копирай в Bluestacks

Бутон за вмъкване

Поставя копираната информация от буфера на желаното място.

Вмъкнете в програмата Bluestacks

звук

Дори в приложението има настройка на звука. Ако е необходимо, звукът може да се настрои на компютъра.

Силата на звука в програмата Bluestacks

информация

В секцията за помощ можете да научите повече за програмата и да намерите отговори на интересни въпроси. В случай на неизправност, можете да подадете сигнал за проблем тук.

Помощ в програмата Bluestacks

Блустакс наистина се справи добре със задачите. Изтеглих без проблеми и инсталирах любимата си мобилна игра. Но не веднага. Първоначално инсталирани Bluestacks на лаптоп с 2 GB RAM. Приложението специално се забави. Трябваше да инсталирам по-силна машина. На лаптопа с 4 GB RAM приложението започна да работи без проблеми.

Предимства:

  • Английска версия;
  • безплатно;
  • е многофункционален;
  • Ясен и удобен интерфейс.

недостатъци:

  • Високи системни изисквания.
  • Изтегляне Блюстакс бесплатно

    Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт