Компютърът може да работи твърде бавно, да виси. Много често това се дължи на запълването на компютъра с боклук, ненужни файлове, програми. Ключовете на системния регистър, мрежата или системата може да са неправилни. Естествено, можете да намерите всички ненужни и да изтриете по обичайните начини. Простото почистване на компютъра отнема много време, трудно е да почистите ненужните файлове ръчно, да не говорим за факта, че много програми отказват да бъдат изтрити.

Бързата скорост е няколко помощни програми за оптимизиране и почистване на персонални компютри. С тяхна помощ можете да ускорите компютъра и интернет.

Отстраняване на проблеми с компютъра

Премахване на всички проблеми в Auslogics Boostspeed

За диагностика е необходимо да натиснете "Check", след което се отваря нов прозорец.

Диагностика в Auslogics Boostspeed

Тук можете да "Check All" или да изберете сканиране за проблеми със скоростта, стабилността или размера на диска. В края на сканирането трябва да кликнете върху "Fix all", програмата автоматично оптимизира работата. Можете да отстраните само някои проблеми. за разлика от Glary Utilities и много други подобни решения тук показват нивото на опасност, можете само да премахнете критиката и да чакате с останалото.

Онлайн поверителност

"Поверителност" помага да се премахнат "бисквитките", други следи и лични данни от мрежата. Програмата осигурява пълно инкогнито. Това важи преди всичко за контролираните "бисквитки", които могат да бъдат прехвърлени.

Поверителност в Auslogics Boostspeed

Ускоряване на работата на компютъра

За да увеличите скоростта на работа на персонален компютър, си струва да използвате "Ускорение". Можете да активирате или деактивирате помощни програми, които ще оптимизират работата на твърдия диск, ще освободят паметта за изпълняваните програми.

Ускоряването на работата с Auslogics увеличава скоростта

Планирана оптимизация

За добро представяне на компютъра, трябва редовно да почиствате, да изтривате ненужните файлове, да проверявате настройките. За да не стартирате програмата винаги има "Scheduler". Тук можете да конфигурирате автоматичната функция. Auslogics Boostspeed ще извършва редовно избрани действия на тази честота и по времето, което ще бъде възложено.

Програмата за оптимизация в Auslogics увеличава скоростта

достойнство

  • оптимизира работата на интернет
  • Има възможност за възстановяване на случайно изтрити файлове
  • за всеки проблем, степента на опасност
  • на руски език

недостатъци

  • В пакета има много помощни програми, макар и само няколко
  • Понякога дори може да забави компютъра, ролята на несъвършените настройки

Изтеглете пробна версия на Bust Speed

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт