Медиен плейър е една от най-важните програми, които трябва да бъдат инсталирани на всеки компютър. Изборът на такава програма ще определи качеството на възпроизвеждането на аудио и видео, както и броя на поддържаните формати. Ето защо в тази статия ще говорим за програмата BSPlayer.

БС плейър - мултимедиен плейър, който ви позволява да възпроизвеждате аудио и видео файлове. Програмата има в арсенала си всички необходими параметри, които могат да бъдат необходими за удобно възпроизвеждане на мултимедийни файлове, а също така поддържа широк списък от формати благодарение на вградения пакет кодеци.

Поддържа повечето формати

Качественият медиен плейър, на първо място, се определя от броя на поддържаните формати. Чрез BS Player няма да срещнете проблема с невъзможността да възпроизведете този или този формат на медиен файл.

Поддръжка на повечето формати в BSPlayer

плейлист

За да се гарантира, че програмата възпроизвежда определения видео или музика, имате възможност да създавате плейлисти на ваше разположение.

Плейлист в BSPlayer

Аудио настройка

Качеството на звука може да се регулира според вашия вкус, като се използва вграденият 10-лентов еквалайзер, както и настройките за баланс. За съжаление, вече конфигурираните опции за работа с еквалайзера, тъй като се изпълняват, например, в GOM Player , отсъстват тук.

Настройване на звука в BSPlayer

Медия библиотека

Този инструмент е вид аналогов iTunes. Тук изтегляте всичките си файлове (аудио, видео, DVD и др.), Събирайки една голяма медийна библиотека, за да се придвижвате по удобен начин към възпроизвеждането на файлове.

В допълнение, тази медийна библиотека позволява и възпроизвежда потоци, слушане на радио и подкасти, както и гледане на телевизионни програми.

Медийна библиотека в BSPlayer

Възпроизвеждане на поточно видео

Програмата BSPlayer ви позволява да възпроизвеждате не само файлове, които са налични на вашия компютър, но и поточно видео, например видео от споделяне на видео от YouTube.

Възпроизвеждане на поточно видео в BSPlayer

Инсталиране на приставки

Самият играч на BSPlayer се отличава с наличието на огромен брой функции и възможности, които в допълнение могат да бъдат разширени чрез инсталиране на приставки.

Инсталиране на приставки в BSPlayer

Снимайте екранни снимки

По време на възпроизвеждане на видео, имате възможност да запазвате рамки на компютъра си във възможно най-високо качество.

Снимайте екранни снимки в BSPlayer

Управление на субтитрите

Качествените видеозаписи включват субтитри, а понякога дори и една песен. В програмата BS Player можете удобно да превключвате между субтитрите и, ако е необходимо, да ги изтегляте в програмата, като използвате базите за търсене, както и съществуващия файл на компютъра.

Управление на субтитри в BSPlayer

Настройка на видеоклипа

В това меню потребителят може да настрои мащаба, съотношението на размерите, да промени разделителната способност и да избере потоци от видеоклипове (ако има повече от един файл).

Настройване на видео в BSPlayer

Настройване на горещи клавиши

За повечето действия в медийния плеър има комбинации от клавишни комбинации, които, ако е необходимо, могат да бъдат персонализирани.

Настройване на горещите клавиши в BSPlayer

Бързо навигиране на файла за възпроизвеждане

Чрез раздела "Част" в програмата можете незабавно да се движите в изпълнявания медиен файл на различни интервали от време.

Бързо навигиране на файла за възпроизвеждане в BSPlayer

Променете външния вид на плейъра

Ако не сте доволни от стандартния дизайн на плейъра, можете незабавно да промените външното му видео чрез вградените капаци. Освен това можете да изтеглите допълнителни кожи от сайта на програмиста.

Променете външния вид на плейъра в BSPlayer

Настройки за възпроизвеждане

В това меню са достъпни не само функции като пренавиване, спиране и пауза, но можете също да регулирате скоростта на възпроизвеждане, да отидете на определено време, да навигирате по части и т.н.

Настройване на възпроизвеждането в BSPlayer

Предимства на BSPlayer:

1. Има руски език;

2. Висока функционалност;

3. Програмата се разпространява безплатно (за некомерсиална употреба).

Недостатъци на BSPlayer:

1. Остарял и по-скоро неудобен интерфейс.

BSPlayer е отличен медиен плейър с отличен набор от функции и широка поддръжка за мултимедийни формати, но с интерфейс за аматьор.

Свали BSPlayer безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт