Calrendar е най-лесната програма, с която можете да създадете свои собствени календари. Няма функция за добавяне на цвят или редактиране на тема. Всичко, което можете да персонализирате са изображенията за всеки месец и размера на самия плакат. Но за някои потребители и тези възможности ще бъдат достатъчни.

Качване на изображения

Предлага се на потребителя да избере едно изображение за всеки месец. Струва си да се отбележи, че не можете да създадете календар за един месец или седмица, но ще останете на дванадесет месеца. Освен това, прозорецът регулира годината, формата на седмицата и дните. Въведете височината и ширината в долната част, ако искате всички картини да са с еднакъв размер.

Избор на изображения на Calrendar

Подготовка за опазване

Остава само да изберете допълнителни настройки, свързани с календара. Тук зададете разделителната способност на плаката, смяната наляво или надясно, формата на месеците и броя на дните в линията. След като изберете, просто посочете дисковото пространство и кликнете върху "Създаване", за да запишете проекта във формат PDF или FO.

Настройките на проекта Calrendar

достойнство

  • Програмата може да бъде изтеглена безплатно;
  • Прост интерфейс;
  • Създайте бързо календар.

недостатъци

  • Липса на руски;
  • Няма възможност за подробно редактиране и подробен проект;
  • Твърде малък набор от функции;
  • Не се поддържа от разработчика.

След тестовете можете да заключите, че Calrendar е подходящ само за създаване на най-простите проекти, а не повече. Просто няма такива функции и инструменти, които са необходими за работа с по-сложни календари. Ако имате нужда от нещо по-голямо от обикновен проект, тогава тази програма няма да работи.

Свали Calrendar безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт