Сега много потребители създават снимки, използвайки собствените си мобилни устройства. Вградената в тях камера осигурява минимален набор от инструменти и функции, с които някои потребители не се чувстват комфортно. Днес разглеждаме приложението за камера, което е софтуер на трета страна и добър заместител на стандартните средства на операционната система Android.

Първи стъпки

Когато започнете Candy Selfie, стигнете до главния прозорец на приложението. Тук можете да превключите към режим за снимане и редактиране, за създаване на колаж или магазин за стил. В същия прозорец, преход към програмните настройки.

Бонбони

Настройки на приложението

Преди всичко трябва да обмислите основните настройки на софтуера. В отделен прозорец можете да редактирате режима на камерата, например активиране на функцията на огледалото, бързото самоуправление и красотата в реално време. Освен това тук е включено автоматично добавянето на воден знак, ориентацията на камерата се коригира и версията Candy Selfie се възстановява или възстановява без реклама.

Настройки Камера Candy Selfie

Режим на камерата

Фотографирането се извършва в режим на камера. Ето визьора, а отгоре и отдолу са основните инструменти. Обърнете внимание на панела по-горе. Избира активния режим на снимане, регулира светкавицата и прилага допълнителни опции за снимане.

Режим на заснемане в приложението Candy Selfie

Долният панел, нека разгледаме по-отблизо. Тук можете веднага да приложите един от наличните ефекти и действието му се показва незабавно през визьора. По този начин е удобно да изберете необходимите филтри за конкретен обект на изображението. Кликнете върху бутона "Още", ако трябва да изтеглите допълнителен набор от филтри.

Ефекти в режима на снимане Candy Selfie

Още в долния панел се избира ориентацията на снимката. Разработчиците предлагат избор от няколко от най-популярните формати. Използвайте пръста си, за да преместите лентата, за да се запознаете с всички налични пропорции.

Аспектното съотношение в Candy Selfie

Създайте колаж

Една от уникалните черти на Candy Selfie е бързото създаване на колаж. Преходът към този режим се осъществява чрез главното меню. На първо място, потребителят трябва да избере от две до девет снимки, от които ще се създаде колаж. След избора трябва само да кликнете върху "Старт", за да продължите с създаването на колаж.

Избиране на снимки за колаж в Candy Selfie

След това ще се отвори нов прозорец, където ще трябва да изберете един от наличните дизайни. По подразбиране има малък брой различни теми, така че ако трябва да изтеглите нови, кликнете върху "Още" . След като приложите темата, остава само да запазите готовата работа на вашето устройство.

Създайте колаж в Candy Selfie

Фото кабина

В Candy Selfie има още един интересен вграден инструмент - фото кабина. Тя ви позволява бързо да създавате самостоятелни и да ги обработвате с помощта на различни тематични групи стикери и ефекти. Можете също така да редактирате готовата снимка, първо като я изберете от галерията на приложението.

Фото кабина в приложението за Candy Candie

Създаване на рамка и фон

Нека да влезем в режим за редактиране и да разгледаме нейните инструменти. На първо място искам да обърна внимание на функцията за създаване на рамка и фон. Тук има няколко предварително подготвени шаблони, потребителят трябва само да ги приложи към снимката и да извърши малка настройка.

Настройване на фон и рамка в Candy Selfie

Добавяне на стикери

Добавете няколко стикера към него, за да украсите снимка. В отделна част от тях се събира голям брой по различни теми. Трябва само да изберете един, да го плъзнете на снимка, да коригирате местоположението и размера. Ако нямате достатъчно вградени стикери, кликнете върху "Още" и изтеглете допълнителни тематични комплекти.

Добавяне на стикери към Candy Selfie

Прилагане на ефектите

По-горе, вече говорихме за прилагането на ефекти и филтри в режим камера. Това обаче не винаги е задължително и искате да персонализирате вече завършена снимка. В този случай препоръчваме да използвате един от многото ефекти, които са налице в режима за редактиране. Допълнителни комплекти ще бъдат заредени за двата режима.

Нанасяйте ефекти върху снимките в Candy Selfie

Корекция на лицето

Не винаги лицето на снимката е перфектно и искам да премахна някои недостатъци. Вградените функции на приложението Candy Selfie ще ви помогнат да направите това. С тяхна помощ можете да избелите зъбите си, да премахнете луничките и да промените формата на носа. Има и автоматична настройка на всички тези параметри.

Редактиране на лица в снимката в Candy Selfie

Изтеглете допълнителни комплекти

Candy Selfie предоставя голям брой ефекти, стикери, шаблони за колаж и елементи от фотоателие, но те не винаги са подходящи за потребителя. Приложението разполага с вграден магазин, където можете да купите или изтеглите безплатно необходимите допълнителни визуални филтри, стикери и тематични шаблони за дизайн.

Изтегляне на допълнителни комплекти в Candy Selfie

достойнство

  • Безплатно разпространение;
  • Голям брой ефекти, филтри и шаблони;
  • Удобен режим на редактиране;
  • Вградено колажиране.

недостатъци

  • Голям брой реклами;
  • Няма режим за заснемане на видео;
  • Няма настройка за черно-бяло равновесие;
  • Не можете да правите снимка, когато завъртите екрана.

Candy Selfie е добър заместител на стандартната камера в операционната система Android. В това приложение има голям брой интересни, полезни инструменти и функции, които определено ще бъдат полезни за много потребители. Прегледахме тази програма подробно по-горе, просто трябва да прочетете нашата статия и да решите дали да изтеглите Candy Selfie на вашето устройство или не.

Свали Candy Selfie безплатно

Изтеглете най-новата версия на приложението от Пазара на Google Play