С течение на времето всеки компютър, работещ под Windows, може да изисква почистване, което ще върне предишното изпълнение на системата. CCleaner е едно от най-добрите решения за тази цел.

SiCliner е популярен и ефективен инструмент, който ви позволява напълно да почистите персонален компютър или лаптоп, като започнете с пълното премахване на приложенията и завършвайки с елиминирането на грешки в системния регистър.

Изтриване на програми на трети страни

За разлика от стандартния метод за деинсталиране чрез "Контролен панел", CCleaner ви позволява да деинсталирате напълно приложението, включително всички папки в компютъра и записите в системния регистър. В резултат на това можете да сте сигурни, че няма грешки или конфликти на производствената машина поради останалите файлове.

Изтриване на програми на трети страни в CCleaner

Изтриване на стандартни програми

В най-новите версии на Windows, по подразбиране са инсталирани продукти като OneNote, Weather, Sport и други. Стандартните инструменти не ги премахват, но CCleaner ще се справи със задачата за секунди.

Изтриване на стандартни продукти в CCleaner

Почистване на временни файлове

Временни файлове, като кеш, бисквитки и др. не носят никакво значение, но с течение на времето започват да се натрупват, заемайки доста впечатляващи томове на компютъра. CCleaner ви позволява да премахвате такива файлове от всички браузъри, имейл клиенти и други програми.

Почистване на временни файлове в CCleaner

Търсете и поправете проблеми в системния регистър

Sykliner ви позволява внимателно да проверите регистъра за грешки и с едно кликване, за да ги премахнете. Преди да поправите грешки, ще бъдете помолени да създадете резервно копие, така че в случай на проблеми лесно да се върнете в първоначалното състояние.

Търсете и поправете проблеми в регистъра в CCleaner

Работа с автоматично зареждане

В отделна секция на CCleaner можете да прецените броя на програмите, които се намират в стартирането на Windows, и, ако е необходимо, да ги премахнете оттам, като по този начин увеличите скоростта на стартиране на операционната система.

Работете с стартирането в CCleaner

Анализ на диска

Специална част от приложението ще ви позволи да оцените заетостта на дисковете си от различни типове файлове.

Диск анализ в CCleaner

Търсене на дублирани файлове

Специална функция за сканиране ще ви помогне да намерите дублирани файлове на компютъра си и да ги премахнете, за да освободите място на диска.

Намерете дублиращи се файлове в CCleaner

Функция за възстановяване на системата

Ако имате проблеми с работата на компютъра, в менюто CCleaner можете да стартирате функцията за възстановяване, като по този начин върнете системата към времето, когато всичко работи правилно.

Функция за възстановяване на системата в CCleaner

Почистване на диска

Ако е необходимо, използвайки CCleaner, можете да изтриете цялата информация, съдържаща се на диска (с изключение на системата).

Почистване на диска в CCleaner

Предимства:

1. Комплексно почистване на системата;

2. Възможност за създаване на резервно копие;

3. Прост интерфейс, който ви позволява незабавно да започнете работа;

4. Редовни напомняния на потребителя за почистване, което позволява непрекъснато запазване на производителността на работната машина (изисква работа във фонов режим);

5. Има руски език.

недостатъци:

1. Актуализацията е само от официалния сайт за разработчици.

CCleaner е отлично решение за поддържане на производителността на вашия компютър. Само няколко щраквания на бутоните ще изчистят всичко излишно от компютъра, което е много по-бързо, отколкото бихте го направили сами.

Свали SiCliner безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт