Запазването на поверителността на личната информация съвсем правилно възбужда много потребители на операционните системи на Windows семейството. С пускането на десетата версия на операционната система, която се разпространява не само на персонални компютри и лаптопи, но и на мобилни устройства, проблемът с деактивирането на софтуерни компоненти, които извършват явно и скрито наблюдение на потребителя, стана още по-остра. За щастие, има специални инструменти, които ви позволяват да изключите шпионски модули само с няколко кликвания на мишката. Едно такова решение е Унищожи Windows 10 Spying.

Преносимо приложение Destroy Windows 10 Spying е предназначено основно за изключване на параметрите на телеметрията, което също е отговорно за попълването на докладите, изпратени до Microsoft и съдържащи информация за дейността на потребителя, както и действията, които той извършва. В допълнение към основната си функция - предотвратяване на шпионажа от разработчиците на OS, Destroy Windows 10 Spying носи цял списък от допълнителни опции.

Автоматично почистване на шпионски софтуер

Изпълнявайки инсталация, която не изисква инсталация, потребителят може незабавно да пристъпи към стартирането на основната функционалност на Destroy Windows 10 Spying със същото име на големия бутон, който стартира автоматичния процес на почистване на системата от шпионски компоненти с настройките по подразбиране.

Унищожи Windows 10 Spying главния прозорец

Настройки, професионален режим

По-напредналите потребители могат да използват раздела "Настройки" и да определят по този начин конкретните операции, които ще унищожат Windows 10 Spying, в процеса на работа.

Унищожи Windows 10 Spying настройки

За да промените параметрите, е необходимо да поставите отметка в полето "Професионален режим" . Това е някакво презастраховане от неправилни действия на потребителя, защото някои операции, извършени с помощта на Destroy Winds 10 Sping са необратими.
Унищожи Прозорец 10 Спайдър Професионален режим

комунални услуги

Допълнителни функции на приложението са достъпни в раздела " Помощни" .

Унищожи Windows 10 Spying Utilities

Тук можете да проведете представените действия:

 • Изтриване на системни приложения Windows 10;
 • Ръчно редактиране на хост файла;
 • Деактивиране / активиране на автоматичното актуализиране на Windows, както и "Контрол на потребителските акаунти" ;
 • Деактивиране на компонентите на телеметрията в MS Office;
 • Възможността да премахнете остарелите правила за защитната стена;
 • Достъп до системното приложение "System Restore" , ако искате да върнете обратно действията на Destroy Windows 10 Spying.

За програмата

В раздела " Всичко" , освен да получите информация за версията на приложението и работата на автора за подобряване на функциите в последните версии, можете да промените езика на интерфейса.

Унищожи Windows 10 Spying за превключване на езика

информация

За потребители, които се съмняват, че приложението трябва да се използва, или за опитни професионалисти, използващи командния ред, авторът добави раздела с името "Прочети ме" . Опитните потребители тук могат да научат за параметрите, които се въвеждат, когато пуснете Унищожи Windows 10 Spying от конзолата и начинаещите са прочели за основните функции на инструмента.

Унищожи Windows 10 Spying Прочетете ме

достойнство

 • Русифициран интерфейс;
 • Програмата е преносима и има малък размер;
 • Точката на възстановяване се създава автоматично, преди да бъдат инициирани промени в системата;
 • Лесна употреба;
 • Няколко допълнителни функции.

недостатъци

 • Някои действия на приложението се характеризират с необратимост.

За да не се притеснява за поверителността на оператора в операционната система в операционната система от текущите версии на Microsoft, приложението Destroy Windows 10 Spying е отлично решение, тъй като програмата не изисква дълбоки познания от крайния потребител и всички операции, чиято цел е да предотврати проследяването на действията и потребителската активност, се създават от приложението в автоматичен режим.

Свали Destroy Windows 10 Spying безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт