Всеки геймър за един път в живота си идва с идеята за някаква измама при преминаване на тази или тази игра. Играчите искат бързо да получат ресурсите, да съберат най-добрия отбор в един миг, да вземат максималната сума и т.н. За всичко това има така наречените измамни кодове. Принципът на тяхната работа е много проста - точно в играта човек влиза в тази много измама и в един момент има ресурси, опонентите умират и така нататък, всичко зависи от целта на кодекса. Ако искате да използвате мами, трябва да изтеглите CheMax.


CheMax е най-голямата колекция от измамни кодове в света, която работи без интернет. С други думи, това е база данни, в която се съхранява информация за различни игри. За някои можете да намерите самите мами, а за някои - само инструкции как бързо да преминете през тази или тази игра.

Вижте също: Преминаваме всяка игра с Cheat Engine

Търсене на мами

Използването на CheMax е изключително лесно - в съответното поле просто трябва да въведете името на играта, да кликнете върху нея и в главния прозорец да видите цялата налична информация. Вярно е, че програмата е изцяло на английски, руската версия не съществува. Ето защо, ако не сте много добре запознати с чужди езици, използвайте онлайн или офлайн преводач.

входно поле в CheMax

Запазване в текстов файл

Информацията от съответното поле може да бъде запазена в обикновен файл с разширение .txt. За да направите това, кликнете върху бутона "Запазване като текстов файл". Вярно е, че в тази функция няма специално значение, защото цялата една и съща информация може да бъде копирана от главния прозорец на програмата. Съответният бутон обаче може да се намери в горната част на прозореца на програмата.

записване в текстов файл в CheMax

Информация за печат

Също така в главния прозорец на CheMax има бутон за печат. Прилича на голям принтер в горната част на прозореца.

печат в CheMax

Интересното е, че в главния прозорец има и голям бутон за излизане. Той е до бутоните за печат и запаметяване в текстов файл.

предимства

  1. Огромна селекция от игри, чиито кодове за измама се съхраняват в базата данни на програмата.
  2. Информацията за преминаването е описана в най-проста форма.

недостатъци

  1. Няма руски език.
  2. Има ненужни функции и бутони.

По този начин CheMax може да се счита за най-доброто за днес колекция от измамни кодове, които трябва да бъдат на компютъра за всеки модерен геймър.

Свали CheMax безплатно

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт