Гледането на време е съдбата на зает, зает човек. Но носенето на часовник на ръката ви не винаги е удобно, защото е най-лесният начин да погледнете екрана на смартфона. Но дори и такава мигновена гледка трябва да падне върху хубава джаджа, а не стандартни и скучни числа. В това, потребителите на телефони, базирани на операционната система Android, надминават останалата част от платформата. Остава само да изберете кои програми от този тип са най-добри.

DIGI часовник

Ако ви харесват такива джунджурии, които не съдържат много излишна информация, са прости и същевременно достатъчно красиви, тогава тази опция е за вас. Защо той? Вероятно, защото тази програма е напълно персонализирана от потребителя: от размера до шрифта и цвета на фона. Показва се само текущото време и дата. Ако имате нужда от настройките на алармата, трябва просто да кликнете върху правоъгълния прозорец. Между другото, самият преход може да бъде настроен според вашия вкус.

DIGI Clock widget

Изтеглете часовника DIGI

Обърнете внимание

За разлика от предишната джаджа е Sense Flip. И това се различава не от целта, а от функционалното оборудване. Например, можете да го използвате, за да разберете действителното време, дата, прогноза за времето и дори количеството на очакваните валежи. С други думи, в една молба две могат да се поберат наведнъж. Но ползите от програмата не свършват там. В зоната на джаджата има специални точки, върху които се отваря прозореца, предварително зададен от потребителя. Искате ли да настроите аларма, да разберете прогнозата за времето в различни градове на света, да настроите датата и часа и всичко това през работния плот? Това е лесно!

Синхронизиране на часовника

Изтеглете Sense Flip

Време и часовник

Ако предишните приспособления имат подобна структура и поставят всички данни върху един правоъгълен прозорец, то това приложение е забележимо поради неговото раздразнение. Тук времето е действително, отделни прогнози за седмицата, но самото време се намира отделно. Всичко е в ръцете на потребителя: нещо може да бъде изключено, нещо може да се комбинира. Някои функции могат да бъдат добавени, а някои могат да бъдат отхвърлени. Освен това, анимираният и стилен дизайн не разочарова потребителя в нито един от горните функции.

Джаджа за времето и часовника за Android

Изтегляне на джаджа за времето и часовника

Времето на екрана, Widget, Clock

Голям брой различни опции за персонализиране на джаджа, връзка за геолокация и определената честота на опресняване - това е, което можете да опишете това приложение. Тя се различава малко от предшествениците си, с изключение на това, че има доста интересен дизайн, който може да бъде променен според вашите предпочитания и да го правите поне веднъж на ден.
Widget за времето на екрана, Widget, Clock

Изтегляне на времето на екрана, Widget, Clock

По един или друг начин джаджите, които разгледахме, са подобни една на друга, въпреки че те се различават малко по отношение на дизайна и възможностите. Изборът на такова заявление е само въпрос на вкус.