Искате ли да се шегувате със своите приятели или колеги? Или да коригирате гласа си, като го направите така, както искате? Опитайте безплатната програма на клоуна риба. Това ще ви позволи да промените гласа отвъд разпознаването.

Clownfish работи с популярен Skype клиент за гласова комуникация. Достатъчно е да стартирате Clownfish, да изберете необходимите ефекти с няколко кликвания и да се свържете с Skype - вашите приятели ще бъдат много изненадани, ако чуят новия ви глас.

Клановата риба тежи само половин мегабайт и е малко приложение, което се изпълнява в системната област на Windows (в долния десен ъгъл на екрана). Програмата ви позволява да слушате собствената си реч, така че потребителят да може да контролира как се променя гласът му.

Урокът: Как да промените гласа в Skype чрез Clownfish

Съветваме ви да погледнете: Други решения за промяна на гласа в микрофона

Появата на програмата Clownfish

Промяна на гласа

С помощта на клоуна риба можете лесно да промените тембър. Например, можете да направите гласа си женски или мъжки, като дете или дори чудовище.

Промяна на гласа в клоуна риба

Програмата има способността гъвкаво да регулира терена на звука: можете да направите гласа по-висок или по-нисък, колкото искате.

Прилагане на ефекти

Можете да приложите няколко ефекта към гласа си. Ефекти като ехо, много ехо и хор са достъпни тук. Също така можете да свържете ефекти от трета страна с приставки за VST, ако нямате достатъчно стандартни ефекти.

Ефекти в Clownfish

Наслагване на фоновия звук

Можете да добавите към речта си всеки фонов звук: от различни шумове, например уличен шум, до музика. Достатъчно е да отворите подходящ звуков файл на компютъра си.

Добавете фонов звук към Clownfish

Clownfish ви позволява да регулирате силата на звука на фоновия звук и можете да добавяте няколко звукови файла наведнъж, които ще се възпроизвеждат в ред.

Превод на съобщения до Skype

Clownfish има редица допълнителни функции, които спомагат за комуникацията в Skype. Можете да активирате автоматичния превод на съобщенията, както входящи, така и изходящи. Има функция на гласовите съобщения от гласов бот.

Превод на съобщения до Clownfish

плюсове:

1. Лесен външен вид и малък размер на приложение;
2. наличието на редица допълнителни функции, които помагат при комуникацията в Skype;
3. На разположение е руски език.

минуси:

1. Работи само със Skype. Не можете да промените гласа в други приложения с Clownfish. За да направите това, опитайте AV Voice Changer Диамант или MorphVox Pro ,

Промяната на гласа в Skype няма да бъде проблем за вас, ако използвате Clownfish. Програмата е много лесна за използване и конфигуриране, за разлика от повечето други представители на този сегмент.

Свали Clownfish безплатно

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт