Програмата Clown Fish ви позволява лесно да променяте гласа в Skype. Той е специално проектиран да работи с този клиент за комуникация. Ще трябва да започнете Clownfish, да стартирате Skype, да изберете желания глас и да осъществите повикване - ще звучи напълно различно.


Нека да разгледаме по-отблизо как да промените гласа си в микрофон с Clownfish. Първо трябва да изтеглите самата програма.

Изтеглете Clownfish

Инсталиране на Clownfish

Изтеглете програмата от официалния сайт и изпълнете инсталационния файл. Кликнете върху бутона Напред, посочете мястото, където искате да извършите инсталацията. Приложението трябва да се инсталира след няколко секунди. След това можете да започнете да работите с гласа.

Инсталиране на Clownfish

Стартирайте приложението.

Как да промените гласа в Skype чрез Clownfish

След като бъде стартирана, иконата на приложението трябва да се покаже в тавата (в долната дясна част на работния плот на Windows).

Клоун в таблата

Стартирайте Skype. Тя трябва да поиска разрешение за взаимодействие между програмите. Съгласете се с това, като кликнете върху съответния бутон. Сега има връзка между клоуна риба и Skype. Остава само да конфигурирате промяната на гласа.

Clown Fish иска достъп до Skype

Щракнете с десния бутон върху иконата Clownfish в тавата. Отваря се главното меню на програмата. Изберете "Промяна на гласа", след това "Гласове". Изберете подходящата добавка от списъка. Ако това може да се промени точно по време на разговора.

Избор на глас в Clownfish

За да чуете как звучи гласът ви, изберете елемента от менюто в Clownfish: Промяна на гласа - Чуйте се. Многократното избиране на този елемент ще изключи слушането.

Сега обадете се на човека, на когото искате да се обадите, или се обадете на звуковия тест на Skype.

Обаждане на Skype с Clownfish

Гласът ви трябва да е различен. Можете да регулирате терена ръчно. За да направите това, изберете елемента от менюто: Voices - Pitch (ръчно) и използвайте плъзгача, за да зададете желаната стъпка.

Настройка на ръчна настройка в Clownfish

В програмата има няколко аудио ефекти. За да ги използвате, изберете следващия елемент от менюто: Change voice - Sound Effects и кликнете върху желания ефект.

Добавяне на ефект към гласа в Clownfish

Прочетете още: Програми за промяна на гласа в микрофона

Насладете се на приятелите си, като промените гласа си с Clownfish. Или просто можете да коригирате гласа си. Програмата е безплатна, така че можете да я използвате толкова, колкото искате.