Почти всеки ден на пазара се предлагат нови, подобрени модели камери и всеки потребител може да изгради на базата си една проста, но надеждна система за сигурност, която например ще дистанционно да наблюдава автомобила, паркиран под прозореца, или да издава предупредителен сигнал при установяване на чужди хора защитена зона. Тази задача може да бъде решена с помощта на софтуер за видеонаблюдение, например ContaCam.

ContaCam е многофункционална програма, която осигурява удобна работа с уеб камери, WDM и DV устройства, както и IP камери. Поддържа мулти-прозорец, откриване на движение, видео-запис и много други. Предоставя възможност за установяване на видео наблюдение на офис, учебно заведение или стая. Можете също така да използвате програмата за преглед на снимки.

Вижте също: Друг софтуер за видеонаблюдение

Автоматично включване

Програмата може да работи непрекъснато и да прави видео без прекъсване, но тогава записите ще бъдат огромни. И е възможно, както в Xeoma , коригирайте камерата, така че да заснемат само най-важните - моментите, в които зрителното поле определя движението. След това не е необходимо да ревизирате часовете на видеоклипа, но веднага можете да видите кой се е появил на контролираната територия.

ContaCam Сензор за движение

Отдалечено видео възпроизвеждане

Точно като iSpy , ContaCam има вградена уеб услуга, на която могат да се съхраняват всички заснети видеоклипове. Можете да влизате и да преглеждате записите от където и да е, където имате достъп до интернет. Разбира се, уеб сървърът е защитен и само човек, който има парола, има достъп до него.

ContaCam уеб сървър

Електронни съобщения

Програмата може да изпраща всички видеоклипове до вас по електронната поща. Веднага след като камерата открие звук или движение, ще бъде направено запис, което програмата ще ви изпрати незабавно.

Известия на ContaCam

Стелт режим

Контактите могат да работят в скрит режим и да стартират с стартиране на Windows. В този случай, веднага щом компютърът е включен, уеб камерата ще започне да снима човек, който реши да използва компютъра ви.

ContaCam Работещи от Windows

хранилище

Също така можете да конфигурирате сейфа в ContaCam, където видеоклипът ще се съхранява известно време. Тук избирате формата, в който се записва видеоклипа, колко време ще бъде съхранен видеоклипа и колко място е позволено да се вземе папката със записите. Следователно, не може да се притеснявате, че програмата ще ви убие цялата памет.

Съхранение на ContaCam

достойнство

1. Можете да изтеглите руската версия на програмата;
2. Не изисква от системните ресурси;
3. Изпращане на съобщения до пощата;
4. Регулирайте сензорите за движение;
5. ContaCam е безплатна програма.

недостатъци

1. Проблеми при настройването на звука на някои устройства.

ContaCam - една от най-лесните програми за видеонаблюдение. С него можете да работите с DV, WDM устройства и мрежови камери и можете също така да превърнете уеб камерата в шпионин, който ще заснеме всички, които идват на компютъра. Контактите ще ви помогнат да организирате удобно работата си с множество устройства.

Свали ContaCam безплатно

Изтеглете последната версия от официалния уебсайт