Проблемът с непълно изтриване на програмата от компютъра възниква доста често, тъй като потребителите не знаят къде остават програмните файлове и как да ги заловят оттам. Всъщност Tor Browser не е такава програма, тя може да бъде изтрита само с няколко стъпки, трудността е само, че често остава на заден план.

Управление на задачите

Преди да изтриете програмата, потребителят трябва да отиде в мениджъра на задачите и да провери дали браузърът остава в списъците на изпълняваните процеси. Можете да стартирате диспечера по няколко начина, най-простият от които е натискането на Ctrl + Alt + Del.
Ако в списъка с процеси няма Thor Browser, можете веднага да преминете към изтриването. В друг случай трябва да кликнете върху бутона "Премахване на задача" и да изчакате няколко секунди, за да престане да работи браузърът във фонов режим и да спре всички негови процеси.
Премахнете задача Tor

Изтрийте програмата

Thor Browser се премахва по най-простия начин. Потребителят трябва да намери папката с програмата и просто да я прехвърли в кошчето и да изчисти последния. Или използвайте клавишната комбинация Shift + Del, за да изтриете цялата папка от компютъра си.
Изтриване на папката Tor

Това е всичко, при това премахване Thor Browser завършва. Не търсете други начини, защото това е начинът, по който можете да премахнете програмата с няколко щраквания на мишката и завинаги.