С течение на времето системата започва да се забавя. Това се дължи на факта, че в системния регистър се появяват ненужни записи, се натрупват временни файлове или се излитат ненужни програми при стартирането на компютъра. Техниката започва да виси или изпълнява задачи твърде бавно. За да коригира подобна ситуация, системата може да бъде оптимизирана.

За тези цели бе разработена Advanced Systemcare. Това е софтуерно решение, което е в състояние лесно да намери и поправи всички грешки, да премахне ненужните "боклуци" в системата и много повече.

Отстраняване на всички проблеми наведнъж

След стартирането е достатъчно да натиснете "Ремонт " в "Резюме ". Самата програма ще премахне всички открити проблеми. Показва състоянието на компютъра по отношение на сигурността, стабилността и производителността. Като оценявате нивото, можете да разберете дали си струва да предприемете незабавни действия или да почакате.

Коригиране на проблемите при Advanced Systemcare

Елиминиране на някои проблеми на свой ред

Ако няма желание да коригирате проблемите наведнъж, можете да разгледате подробностите и да премахнете грешките само в области, които са обезпокоителни.

Отделно можете да "грешки в системния регистър", за да идентифицирате, прегледате и "поправите" . Това ще помогне на компютъра да изпълнява различни задачи много по-бързо.

Коригиране на грешки в системната регистрация

"Проблеми с поверителността" могат да доведат до факта, че пароли, файлове или лични данни могат да бъдат прехвърлени на трети страни. По-добре е редовно да се коригират такива грешки.

Поверителност при Advanced Systemcare

Огромно количество памет се занимава с "боклуци" , никой не ги използва, просто заемат място на диска и влошават работата. Много дори изтеглени бяха напълно случайни. Струва си да "поправим" , да изтрием всички тези папки.

Изтриване на нежелани файлове в Разширено системно обслужване

За да се увеличи скоростта на мрежата, е необходимо да се премахнат "Интернет проблеми" . Тогава гледането на филми, сърфирането в сайтовете и комуникацията в мрежата ще станат много по-удобни.

Ускорете интернет с помощта на Advanced Systemcare

И накрая, трябва да коригирате "Грешки на етикета" , които не водят до тези файлове или изобщо не се отварят.

Коригирайте командите за бърз достъп в Advanced Systemcare

Много по-лесно е да използвате тази програма от Auslogics BoostSpeed ,

Предимства:

    • безплатно
    • Лесен за използване
    • на руски език

недостатъци:

    • Поради несъвършенството на някои алгоритми, той може да промени системните настройки и интернет в най-лошия случай

Безплатно изтегляне

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт