Дънните библиотеки са динамични библиотеки с приставки, които ви позволяват да оптимизирате и ускорявате Windows, като композирате данни. За съжаление, много малко програми могат да управляват този тип файлове. Едно такова приложение е клиентът на DLL-files.com.

Търсене на файлове

Една от основните функции на клиента DLL-files.com е да открива грешки, свързани с DLL, поради което липсва файл или е бил неправилно променен. За да търсите, просто въведете името на липсващия или проблемен файл или част от него.

Стартиране на търсене в DLL в клиентската програма DLL-files.com

Отстранени са бъгове

След намиране на проблемни файлове с тази програма, те могат лесно да бъдат коригирани. DLL-files.com Клиентът ще предложи желания файл от собствения си онлайн магазин в облака и ще го замени с проблематичен обект. Когато избирате оптималния DLL, програмата взема предвид версията на Windows и нейната битова дълбочина (32 или 64 бита).

Избиране на DLL файла, който да бъде заменен в клиентската програма DLL-files.com

В този случай инсталирането на избрания файл се извършва буквално с едно кликване, което спестява значително време и усилия на потребителите. Програмата прави всичко сама. Той изпълнява не само инсталирането на файла на правилното му място на твърдия диск, но и регистрацията му в системния регистър.

Отидете на инсталацията на DLL файл в клиентската програма DLL-files.com

Разширен изглед

За по-опитни потребители е възможно да преминете към режим "Разширено гледане" . За разлика от прост режим, при който програмата избира оптималната версия на DLL файла за конкретната операционна система, при използване на разширения изглед, всички версии на желания файл се показват в резултатите от търсенето и самият потребител определя кой е по-добре да се инсталира.

Разширен изглед в програмата DLL-files.com Клиент

Освен това, като се използва усъвършенстван изглед, самият потребител може да определи път към точно къде да инсталира обекта.

Разширени настройки за инсталиране в клиентската програма DLL-files.com

Възстановяване от резервно копие

След всяка операция резервното копие на стария файл се запазва в секцията "История" . Така че, дори ако нещо се обърка, винаги може да бъде възстановено.

Архивираният магазин в програмата клиент на DLL-files.com

достойнство

  • Лесен за използване и интуитивен интерфейс;
  • Многоезичен (включително руски език);
  • Поддръжка на всички съвременни версии на Windows;
  • Възможност за създаване на резервно копие.

недостатъци

  • Програмата се заплаща и пробната версия има значителни ограничения;
  • За да работите, трябва да имате интернет връзка.

Клиентската програма DLL-files.com е сравнително прост и много удобен инструмент за отстраняване на грешки, свързани с работата на DLL. Поради възможността за превключване на режимите, то ще е подходящо както за напреднали потребители, така и за онези потребители, чиито познания са относително ограничени. Единственият сериозен недостатък е, че пълната версия на молбата е платена.

Изтеглете пробна версия на DLL-files.com Клиент

Изтеглете последната версия на програмата от официалния сайт